Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Concert Sheryl Crow in 013

Op woensdag 20 oktober speelt Sheryl Crow in het Tilburgse 013. Aanvankelijk zou het optreden plaatsvinden in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Natuurlijk blijven reeds gekochte kaarten geldig in Tilburg.

Het concert in 013 staat in het teken van haar nieuwe album dat op 16 juli is verschenen: 100 Miles From Memphis. Meervoudig Grammy-Award winnares Sheryl Crow groeide in de jaren '60 en '70 op met de onweerstaanbare soul muziek uit Memphis: Otis Redding, Wilson Pickett, Booker T, Aretha Franklin, Curtis Mayfield, Sly Stone... Allemaal droegen ze bij aan de muzikale vorming van de zangeres. Haar woonplaats tijdens haar jeugd: Kennett in Missouri, 100 mijl bij Memphis vandaan. Het nieuwe album mag dus gerust een eerbetoon aan haar jeugd en muzikale helden worden genoemd. Een soul album dat de sfeer van de jaren '60 en '70 uitademt. Het is alweer het tiende album dat de veelzijdige singer/songwriter uitbrengt. Naast haar succes bij het publiek heeft Crow ook veel aanzien bij andere artiesten. Lenny Kravitz zei ooit over haar: "Je hoeft maar een instrument in haar handen te duwen en ze weet het te bespelen." Sheryl was ook co-producer van een album van de Amerikaanse band Dixie Chicks. Haar grootste hits waren Run Baby Run en All I Wanna Do.

Sheryl Crow
Woensdag 20 oktober 2010 | aanvang 20:00 | zaal open 18:30 Tickets à ¤ 42,50 (excll. servicekosten) zijn reeds verkrijgbaar via 013 en Ticket Service Nederland.

013, Veemarktstraat 44, Tilburg, www.013.nl


Noot voor redacties


Noot voor de redactie /

Ingezonden persbericht