Shortlist 10 beste verbindingsideeën bekend

20/10/2010 08:00

&samhoud

Op 20 oktober wordt via http://blauwebalvanverbinding.samhoud.com bekend gemaakt welke 10 verbindingsideeën doorgaan voor de titel Beste Verbindingsidee 2010. Op dezelfde website kunnen mensen vervolgens tot 18 november 2010 hun stem uitbrengen op het idee dat zij het beste vinden. De uiteindelijke winnaar ontvangt een geldbedrag van EUR 10.000 om zijn of haar verbindingsidee te kunnen uitvoeren.

Sinds juni roept adviesbureau ?, onder andere via de campagne met de blauwe bal van verbinding, mensen op ideeën in te sturen die leiden tot meer verbinding tussen mensen. Uit ongeveer 200 ideeën selecteerde een jury de 10 beste verbindingsideeën.

De blauwe bal van verbinding werd afgelopen zomer door 50.000 mensen aangevraagd en leidde tot een groeiende aandacht voor verbinding is de maatschappij. Het beste verbindingsidee 2010 is een vervolg op deze campagne. Op 18 november organiseert ? de Dag van Verbinding. Dan wordt de winnaar van het beste verbindingsidee bekend gemaakt. Op die dag is ook de foto-expositie 'Art & Connection' te bezichtigen die tot stand kwam in samenwerking met FOAM Fotografiemuseum Amsterdam. De expositie toont werk van 4 jonge fotografen die elk hun eigen interpretatie geven van verbinding: Maziar Moradi, Olivia Bee, Melanie Vogel and Sibylle Fendt.

Over ?

? is een gewoon ongewoon adviesbureau dat organisaties begeleidt bij grote veranderprocessen. Het adviesbureau is gespecialiseerd in visie, strategie, implementatie, leiderschap en cultuurverandering. ? richt zich op de menskant van organisaties: het laten groeien van medewerkerwaarde en klantwaarde. Bevorderen van verbinding in de maatschappij past in het hoger doel van ?, dat luidt: 'Together we build a brighter future. Wij realiseren doorbraken door het inspireren en verbinden van mensen'.





http://blauwebalvanverbinding.samhoud.com