Galeria Kaufhof kiest voor Nedap

20/10/2010 09:22

Nedap Retail

Galeria Kaufhof kiest voor Nedap

Installatie van 2500 beveiligingssystemen in volle gang

Groenlo - De grote retailketen Galeria Kaufhof, onderdeel van het detailhandelsconcern METRO group, gaat de beveiligingssystemen van Nedap installeren. Voor een vijftigtal warenhuizen in Duitsland levert Nedap dit jaar nog ruim 2500 avant guard beveiligingssystemen. De installatie van de avant guard is inmiddels in volle gang.

Galeria Kaufhof heeft haar keuze gemaakt na een nauwgezet selectieproces waarbij naast kosten ook is gekeken naar detectievermogen, energieverbruik, vormgeving en de upgrade naar RFID. Daaruit blijkt dat de producten van Nedap op alle aspecten beter presteren dan concurrerende producten. Dit is het directe gevolg van Nedap's strategie om ook in de huidige economische omstandigheden te blijven investeren in productvernieuwing.

Met Galeria Kaufhof kiest wederom een vooraanstaande retailer voor de producten van Nedap.

Over Nedap Retail

Nedap Retail ontwikkelt en levert innovatieve, duurzame oplossingen voor het beheren en beveiligen van winkels. Nedap Retail opereert wereldwijd via een sterk partnernetwerk en werkt samen met grote internationale merknamen. De systemen zijn toekomstvast (RFID-voorbereid), kostenbesparend en milieuvriendelijk door een laag energieverbruik. Nedap N.V. is opgericht in 1929 en is beursgenoteerd sinds 1947.

Over Galeria Kaufhof GmbH

Galeria Kaufhof GmbH is één van de leidende, succesvolle warenhuisexploitanten in Europa en onderdeel van de METRO group. Het assortiment omvat hoogwaardige internationale merken in het midden tot hoger prijssegment.Galeria Kaufhof heeft 123 filialen (waarvan 110 Warenhuizen) over geheel Duitsland in ongeveer 80 steden.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.nedapretail.com