Ingezonden persbericht


Grand Café Esplanade krijgt nieuwe exploitant, Tilburg

Vanaf januari 2011 waait er een frisse wind door Grand Café Esplanade, op het terrein van de Universiteit van Tilburg. Vanaf dat moment neemt La Cloche Party & Event Catering de exploitatie van Esplanade over van de huidige exploitant Albron.

"Esplanade moet weer een écht Grand Café worden", aldus La Cloche. "Onze gasten moeten zich op hun gemak voelen, of ze nu in hun eentje komen of met een groep. De studenten en professoren van de universiteit kunnen bij ons op ieder moment van de dag terecht voor een kopje koffie, lunch, maaltijd of een lekker hapje en drankje. Door de aankleding van de ruimte, nette bediening en gezellige entourage creëren we een echt huiskamergevoel."

De toekomstige menukaart is laagdrempelig en gerechten uit de hele wereld zijn er dadelijk op terug te vinden. "Hiermee spreken we zeker de brede doelgroep aan die dagelijks op de campus aanwezig is. Bovendien gaan we enkel werken met verse producten en bij het ontwikkelen van de kaart wordt er rekening gehouden met mens, milieu en maatschappij. Zo krijgt de kaart, en daarmee de gehele exploitatie, een duurzaam en maatschappelijk verantwoord karakter."




Ingezonden persbericht