Persbericht

20 oktober, 2010

Pieter Wickel aangesteld als senior manager voor Enterprise Business Services-groep bij Avanade Nederland

Pieter Wickel is onlangs in dienst getreden als senior manager voor Enterprise Business Services bij Avanade, aanbieder van zakelijke technologiediensten. In deze functie houdt Wickel zich bezig met het opzetten van de nieuwe Enterprise Business Services-groep die in het leven is geroepen om de link te leggen tussen IT-oplossingen en de business. Deze aanpak is nieuw voor zowel Avanade als voor de dienstverlening op het gebied van Microsoft-technologie.

"De Enterprise Business Services-groep is voor mij een typisch voorbeeld van passie voor Microsoft-technologie, ambitie en ondernemerschap. Dit zijn ook precies de kenmerken waarom ik voor Avanade heb gekozen", aldus Pieter Wickel. "We zien steeds vaker dat klanten behoefte hebben aan organisatieadvies op het gebied van Microsoft-technologie en implementaties. Deze nieuwe groep is opgericht om aan deze behoefte te voldoen."

Voordat Wickel in dienst trad bij Avanade Nederland, was hij ruim tien jaar werkzaam bij Logica waar hij diverse functies heeft bekleed en verantwoordelijk was voor verschillende projecten bij organisaties in de financiële en telecomsector.

(176 woorden)