Ingezonden persbericht

Uitbreiding Nederlands team Accuracy
Hugo Kock en Tom Veldkamp associate bij financieel adviesbureau Accuracy Nederland

Amsterdam, 20 oktober 2010 - Accuracy heeft het Nederlandse team uitgebreid met twee associates: Hugo Kock en Tom Veldkamp. Daarnaast opende het financiële adviesbureau een kantoor in Londen en is de Nederlandse vestiging verhuisd naar Schiphol WTC.

Hugo Kock (30) was eerder werkzaam bij Ernst & Young als belastingadviseur in de internationale praktijk, waar hij betrokken was bij internationale belastingherstructureringen en tax accounting.

Tom Veldkamp (28) werkte eerder bij de corporate finance afdeling van Horwath de Zeeuw & de Keizer. Veldkamp heeft daar ervaring opgedaan in het uitvoeren van corporate recovery trajecten, waarderingen voor geschillen, het opstellen van strategische beslissingsmodellen en werkkapitaalanalyses.

Nieuwe kantoren
Kock en Veldkamp gaan aan de slag op het Nederlandse kantoor van Accuracy, dat verhuist van Amsterdam Zuid Oost naar Schiphol WTC. Het dynamische en internationale karakter van Schiphol WTC sluit nauw aan bij de werkomgeving van Accuracy.

Het financieel adviesbureau heeft verder in Londen het zevende kantoor in Europa geopend. Hiermee weet Accuray haar streven om te groeien te realiseren: sinds de oprichting in 2004 heeft Accuracy elk jaar een nieuwe buitenlandse vestiging geopend. Hevré Trogoff en Wendy Maclaughlin, beiden experts op het gebied van grote bouw- en engineeringprojecten, zijn verantwoordelijk voor het Britse kantoor.

Beeldmateriaal

Bovenstaande afbeeldingen zijn in hoge resolutie te downloaden via onderstaande links. Hugo Kock Tom Veldkamp

Over Accuracy
Accuracy is een onafhankelijk financieel adviesbureau dat opdrachtgevers ondersteunt bij financiële vraagstukken op het gebied van overnames, fusies, herstructureringen, juridische geschillen, waardebepaling, commerciële- en kasstroomproblemen. Daarbij onderscheidt Accuracy zich door een hoge mate van kennis en ervaring op deze gebieden. Sinds de oprichting in 2004 is Accuracy uitgegroeid tot een organisatie met zes vestigingen (Parijs, Madrid, Amsterdam, Milaan, Frankfurt en Brussel) en 160 professionals in Europa. Tot de klantenkring van Accuracy behoren aansprekende nationale en internationale private equity-partijen en publieke en private ondernemingen.

Accuracy is een deelneming van risicoadviseur, employee benefits adviseur en verzekeringsmakelaar Aon. Aon ondersteunt Accuracy als financier, maar heeft geen invloed of directe impact op de dienstverlening van Accuracy, die altijd vertrouwelijk is. Wel is er sprake van een samenwerking met de experts van Aon op het gebied van onder meer pensioenen, handelskredieten en operationeel risicomanagement.