Ingezonden persbericht


Funtrax lanceert TOF 2.0

Van Voetbaltalent tot Stadionprof met TOF

Voetbal is opgedeeld in twee categorieën: Resultaatgericht- versus creatief voetbal. En een combinatie van deze twee is niet mogelijk!

Onzin! Volgens Calvin Blankendal. De succesvolle voetballer heeft een concept ontwikkeld om voetballiefhebbers van allerlei niveaus te kunnen trainen op hun vaardigheden en technieken puur gericht op resultaat en rendement.

Waar kun je als voetbaldier de technieken bijleren, die je helpen zo goed te worden als de grootste voetballers ter wereld? Waar leer je de basis van het moderne voetbal zonder dat dit ten koste gaat van je eigen creativiteit?

Het antwoord is simpel: door mee te doen aan een TOF Clinic.

TOF staat voor: Technics Of da Future. "Waar andere voetbalclinics ophouden gaat TOF verder. TOF garandeert het verbreden van het voetbalperspectief, het verbeteren van de techniek, het tactisch inzicht en het vergroten van het scorend vermogen. Dankzij de intensieve trainingen gericht op oogstrelend en functioneel modern voetbal onderscheidt TOF zich." Aldus Calvin Blankendal.

Dat creativiteit en functionaliteit wél samen kunnen gaan blijkt wel als we denken aan bijvoorbeeld de rushes van Messi op het afgelopen WK, de nauwkeurigheid van de lange afstandspass van Frank de Boer, de sublieme balcontrole van Bergkamp, de doeltreffendheid van Drogba of het spelinzicht van Iniesta.

Iedereen kent deze moves en kenmerken van bepalende spelers op wereldniveau maar hoe leer je al die technieken aan?

Calvin Blankendal, zelf succesvol voetballer, is als een van de weinigen ter wereld in staat om al deze stijlen en technieken te gieten in een uiterst productief concept onder de noemer TOF.

Op 26 oktober is de Kick-off van TOF Clinic met een nieuwe serie clinics onder leiding van Calvin Blankendal en zijn team van uiterst gedisciplineerde spelers en clinicians.

Deze Kick-off is vrij toegankelijk, in sportcentrum Bijlmer. Van 14.00 uur tot 17.00 uur wordt duidelijk gemaakt waar TOF voor staat en wat TOF nu zo bijzonder maakt. Iedereen is van harte welkom. Misschien past TOF wel binnen uw beleid.

"Binnen TOF clinic wordt gebruikt gemaakt van alle moderne voetbaltechnieken. We gebruiken de beste elementen van de straat, de zaal, het veld, van elk continent en van elke generatie."



Ingezonden persbericht