Invantive en Liderado slaan handen ineen


HIERDEN/TILBURG, 20101018 -- Vandaag kondigden Invantive en Liderado aan dat zij samen gaan werken om projectmatig werkende bedrijven in Zuid-Nederland optimaal te bedienen.

Liderado verzorgt vanuit Tilburg de exclusieve distributie van Invantive Vision voor de provincies Zeeland, Noord Brabant en Limburg. Dankzij de aanwezigheid binnen de regio en de ervaring in het implementeren van applicaties profiteren projectmatig werkende bedrijven optimaal van de kennis en expertise van Liderado.

Invantive is een softwaremaker met specifieke oplossingen voor bedrijven die projectmatig werken of services verlenen. Dankzij een langdurige focus op innovatieve oplossingen voor deze sectoren heeft Invantive een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd, variërend van bedrijven in het MKB tot beursgenoteerde ondernemingen.

Liderado is langjarig gespecialiseerd in het verbeteren van bedrijfsprocessen door de levering en implementatie van bedrijfssoftware. Naast distributie, implementatie en beheer werkten beide partijen reeds intensief samen om de Invantive producten uit te breiden en mee te laten groeien met veranderende behoeften uit de markt.

Over Invantive BV
Invantive levert al ruim 10 jaar gespecialiseerde standaard en maatwerksoftware en verzorgt de implementatie daarvan. Daarnaast worden systeem-adviezen en bedrijfsadviezen geleverd, evenals opleidingen en trainingen. Deze diensten hebben vooral betrekking op de softwaresuites Invantive Vision, Invantive Estate en Invantive Producer. De softwareapplicaties kunnen als standaard worden ingezet, maar ook naar behoefte worden toegesneden op specifieke klantbehoeften.

Ze zijn modulair inzetbaar en eenvoudig te integreren met andere systemen met open interface. Invantive levert aan vastgoedontwikkelaars met een portefeuille van tenminste 1 miljard Euro, banken en financieringsmaatschappijen met een balanstotaal van tenminste 10 miljard Euro en projectmatig werkende bedrijven in het MKB.

Over Liderado
Liderado is onlangs opgericht. De oprichter werkt al geruime tijd in de softwarebranche. Onder andere als consultant, tester en accountmanager. Hierdoor merkte de oprichter dat ondanks vergaande automatisering nog steeds heel veel projecten minder soepel draaien. Door perikelen met bijvoorbeeld planning, protocollen, budget, doorlooptijd, administratie, correspondentie, meerwerk of logistiek Helaas worden deze vakgebieden veelal door verschillende softwaresystemen bediend. Juist omdat de Invantive oplossingen een aantal belangrijke vakgebieden combineert acht Liderado deze unieke software bijzonder bruikbaar voor alle organisaties waar projectmatig gewerkt wordt.

Voor meer informatie zie: www.invantive.com en www.liderado.nl