Opening en eerste weekend Angsthazen & Bange Wezel was een succes


De herfstexpostie van 16 oktober tot en met 3 december van De Vrijstaat

UTRECHT, 20101020 -- Vrijdag 15 oktober was de opening van de herfst seizoensexpositie Angsthazen en Bange Wezels. Het spookhuis is de creatie van Laura de Jong en is goed ontvangen bij alle aanwezigen. Vanaf afgelopen zaterdag 16 oktober zijn we officieel open voor het publiek en inmiddels zijn al 40 bezoekers de expositie gaan bekijken op hogeweide 3 in Leidsche Rijn en hebben ze de workshop gevolgd. Kijk op www.devrijstaat.nl.

Het is een bijzondere en angstige route door Het Gebouw waar je als bezoeker verschillende vragen kan beantwoorden en verschillende opdrachten kunt uitvoeren. Tijdens de route kun je onder andere verschillende enge en mooie verhalen luisteren, je nachtmerries kwijt raken aan de vissen en je ergste angsten onder woorden brengen. Aansluitend kun je tijdens de workshop enge maskers maken of maak je eigen spookhuis in een kijkdoos.

Tijdens de herfstvakantie zijn we open van 12 tot 17 uur van dinsdag tot en met zondag. Daarna zijn we tot 3 december elke woensdag, zaterdag en zondag open van 12 tot 17 uur.

De Vrijstaat is ook de volgen via twitter @devrijstaat en we hebben een facebook pagina.





Ingezonden persbericht