The ADD Factory gekozen voor Challenger50 2010


GOES, 20101020 -- De Sprout heeft de nieuwe lijst Challenfer50 bekend gemaakt. Dit zijn de 50 meest uitdagende bedrijven van Nederland. In de afgelopen maanden heeft de redactie van Sprout het hele land afgespeurd, op zoek naar top-challengers. The ADD Factory is volgens de redactie van Sprout een echte Challenger.

The ADD Factory is een bedrijf dat onder diverse labels allerlei flexibele diensten voor ondernemers in de markt zet. Het gaat hierbij voornamelijk om diensten waarmee ondernemers tijd- en plaats onafhankelijk kunnen ondernemen.
Het bedrijf bestaat inmiddels 2 jaar in deze vorm en heeft inmiddels al honderden klanten in binnen -en buitenland. Het dienstenpakket is fors uitgebreid.

De diensten
Zo beschikt The ADD Factory over een netwerk van 27 business centra waar naast kantoorruimte ook flexplekken, vergaderruimte, coachruimte en een service-kantoor kan worden gehuurd. Deze diensten worden onder de naam ADD Business Point in de markt gezet. Het netwerk van Business Point zal nog dit jaar verder worden uitgebreid.

Onder de naam ADD Telecom kunnen in meer dan 50 landen telefoonnummers worden aangeboden. Er worden innovatieve telecom oplossingen aangeboden waarmee vanaf elke locatie ter wereld gebeld kan worden via de eigen telefooncentrale en tegen de lokale tarieven.

ADD Telefoondienst heeft een eigen call center waar een team van call center medewerkers telefoontjes van klanten beantwoorden en doorschakelen. Op deze wijze wordt er voor gezorgd, dat ondernemers in alle rust hun werkzaamheden kunnen verrichten.

Het nieuwste label van The ADD Factory is ADD Post. Met digitale post van ADD Post is het mogelijk op elk moment van de dag, waar dan ook, actuele post te ontvangen en te versturen. Post die normaal op kantoor, thuis of in de postbus wordt ontvangen, wordt door een beveiligde scanstraat digitaal gemaakt en per e-mail verstuurd. Post verwerking neemt dan minder ruimte in beslag en is zelfs via een mobiele telefoon op te vragen.

De nominatie van The ADD Factory is dan ook een opsteker en een bevestiging dat het bedrijf op de goede weg is en vooral inspeelt op de vraag van de ondernemer om steeds flexibeler te kunnen werken.





Ingezonden persbericht