CORT’s Global Furniture Network breidt uit naar 60 landen

Meubelverhuur ondersteunt kosteneffectieve tijdelijke detachering van medewerkers

FAIRFAX, Virginia--(BUSINESS WIRE)-- 20101020 --

CORT’s Global Furniture Network gaat verder uitbreiden en omvat nu meer dan 60 landen, omdat steeds meer bedrijven het huren van meubilair zien als een kostenbeheersingsstrategie bij verhuizingen van werknemers voor een tijdelijke detachering.

CORT richtte CORT Global Furniture Network in 2001 op. Het netwerk is de enige mondiale serviceprovider woningen inricht. Zij bedienen elk jaar duizenden klanten via regionale servicecentra wereldwijd.

Bedrijven vertrouwen op internationale verhuizingen voor het rekruteren en inzetten van talent. Met het groeiend aantal tijdelijke detacheringen om een internationaal personeelsbestand te ondersteunen, is het huren van huizen of flats, en meubilair, een kosten-efficiënt alternatief. Bij een woning aankomen waar al voor het gehuurde meubilair, apparaten, huishoudelijke artikelen, televisies en andere apparatuur is gezorgd, maakt de overgang gemakkelijk, waardoor werknemers vanaf de eerste dag productief zijn.

“Internationaal verhuizen van werknemers kan kostbaar zijn en moeilijk te beheersen, voor zowel bedrijven als de werknemers,” aldus Kenneth S. Barron, CORT’s managing director of global relations and client services. “Detacheringen duren vaak veel korter dan een aantal jaren geleden, en huur van meubilair wordt een populair alternatief dat bij een toenemend aantal ondernemingen geïntegreerd wordt in het bedrijfsbeleid,” zei hij.

CORT beoordeelt potentiële partners zorgvuldig om een klantenservice en meubelkeuze met een hoge standaard te garanderen, met de mogelijkheid snel naar klanten te kunnen reageren. De uitgebreide dekking naar meer locaties is een reactie op de toegenomen eisen van klanten die kwaliteitsoplossingen in meer geografische regio’s zoeken.

Living Edge Rental in Australië sloot zich in 2004 bij het netwerk aan. “Deel uitmaken van het netwerk geeft ons de mogelijkheid om over de hele wereld tegemoet te komen aan de behoeften van onze klanten en veel meer kansen om zakelijke relaties op te bouwen,” aldus Matt Doyle, CEO.

Ga voor aanvullende informatie, en een white paper met meer bijzonderheden over de voordelen van het huren van meubilair en CORT’s Global Network oplossingen naar www.cortglobal.com.

Over CORT

CORT is al 40 jaar het meest vooraanstaande meubilairverhuurbedrijf in de Verenigde Staten en heeft bedrijven in het Verenigd Koninkrijk met Roomservice by CORT. CORT is een Berkshire Hathaway onderneming, en meer dan 80 procent van de Fortune 500 bedrijven is klant bij hen. Ga voor meer informatie naar www.cort.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Largemouth Communications (voor CORT)
Amanda Manna, 919-459-6456

Amanda@largemouthpr.com