Ingezonden persbericht


----------
PERSBERICHT:

DON DIABLO TRAPT AMSTERDAM DANCE EVENT AF MET YOLANDA BE COOL IN SUGARFACTORY

Debuut DJ optreden in Nederland van hitmakers achter zomerhit 'We Speak No Americano' tijdens Don Diablo's Drive-by Disco

Woensdag 20 oktober start het Amsterdam Dance Event, dat door duizenden (internationale) professionals uit de muziek industrie bezocht wordt en door honderdduizenden festivalgangers, die komen voor het nachtprogramma. Don Diablo geeft woensdag 20 oktober zijn aftrap aan het Amsterdam Dance Event middels zijn eigen evenement, 'Don Diablo's Drive-by Disco', in de Sugarfactory. Speciaal voor deze avond heeft hij het Australische duo Yolanda Be Cool uitgenodigd, die afgelopen zomer wereldwijd de hitlijsten, clubs en radio domineerde met hun mega hit 'We Speak No Americano'. In meer dan 20 landen voerde de single de charts aan en de single kan dan ook met recht de enige echte zomerhit van 2010 genoemd worden.

Don leerde de jongens van Yolanda Be Cool een aantal jaren geleden kennen tijdens een tour door Australië en bracht ook verschillende releases uit op hetzelfde Australische moederlabel. Sindsdien is het snel gegaan met het enigmatische duo. Yolanda Be Cool zal op woensdag 20 oktober voor de eerste maal in de Nederlandse clubs te zien zijn. Getekend op het über hippe Sweat It Out label in Australië, brachten ze hun eerste release 'Afro Nuts' uit, die al snel support kreeg van Buraka Som Sistema, Fake Blood, Herve, Radioclit en vele anderen. 'We Speak No Americano' volgde deze release op en zorgde voor de grote internationale doorbraak.

Na de afgelopen maanden de wereld afgereisd te hebben voor optredens in Noord Amerika, Azië en heel Europa is Don Diablo 20 oktober eindelijk weer eens met zijn eigen avond in Amsterdam te bewonderen. Op dit moment is Don Diablo druk bezig met het afronden van zijn nieuwe album 'Exit Studio Sweatshop'. Op dit album werkt hij samen met een aantal van de coolste internationale bandjes en artiesten. Daarnaast verovert zijn samenwerking 'Make You Pop' met de Amerikaanse superproducer Diplo, bekend van zijn Major Lazer project en producties voor artiesten als M.I.A. en Santigold, op dit moment clubs wereldwijd.

Tot slot wordt de avond gehost door M.C. Bizzey, bekend van nummers als 'Music is my life' en 'This way', samenwerkingen met Don Diablo. Kortom, een avond die je niet mag missen en een goed excuus om de volgende dag enigszins brak weer plaats te nemen in de schoolbanken of op het werk te verschijnen!

Kaarten zijn exclusief verkrijgbaar via de website van de Sugarfactory (www.sugarfactory.nl) en op de avond zelf aan de deur.

AGENDA INFORMATIE

Event: Don Diablo's Drive-by Disco
Locatie: Sugarfactory (www.sugarfactory.nl)
Adres: Lijnbaansgracht 238, Amsterdam
Programmering: Don Diablo, Yolanda Be Cool, MC Bizzey Tijd: 23.59 - 05.00
Voorverkoop: 7 EUR
Deurverkoop: 8,50 EUR