Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

LEGO(TM) WORLD viert feest!

Zwolle, vrijdag 8 oktober 2010 - In de herfstvakantie, van woensdag 20 tot en met woensdag 27 oktober 2010, vindt het evenement LEGO(TM) WORLD plaats in de IJsselhallen in Zwolle. LEGO WORLD is het allergrootste LEGO evenement ter wereld en viert in 2010 haar tiende verjaardag! Daarom is LEGO WORLD 2 dagen langer geopend, waardoor de bezoekersaantallen nog beter worden verspreid. Dit houdt in dat je meer ruimte hebt om alles goed te bekijken en mee kan doen aan allerlei leuke activiteiten!

LEGO thema's in het groot

Thema's van LEGO die je op LEGO WORLD in het groot gaat bewonderen, zijn onder andere de onderwaterwereld van Atlantis, de stoere helden van LEGO City Brandweer en het heelal van LEGO Star Wars(TM)! Wil je jouw rijvaardigheid testen? Ga dan naar het spectaculaire skelter parcours op het verkeersveiligheidplein en haal je verkeersdiploma! Daarnaast krijg je bouwtips van echte LEGO designers en van LEGO vereniging de Bouwsteen. Wil je even uitrusten, ga dan naar de filmzaal om de nieuwste LEGO Clutch Power film te kijken. Uiteraard word je op LEGO WORLD omringd door de mooiste LEGO bouwwerken en kan je meebouwen met de bouwwedstrijden of genieten van je favoriete artiesten als Djumbo op de LEGO WORLD Party! Kortom, er is ontzettend veel te zien en te doen op LEGO WORLD!

Openingstijden en kaartverkoop
LEGO WORLD is in de herfstvakantie geopend van woensdag 20 oktober tot en met woensdag 27 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur. Kaarten (¤18,50/kinderen tot en met 2 jaar gratiis) zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar via www.legoworld.nl en via de speelgoedwinkels van Intertoys. Let op, LEGO WORLD is de afgelopen jaren steeds uitverkocht geweest en daarom verwacht de organisatie een stormloop op de kaarten, dus zorg dat je er snel bij bent!