Ingezonden persbericht


MSL nieuwe naam Publicis Consultants | Van Sluis

Amsterdam, 20 oktober 2010 - Na 37 jaar verdwijnt de naam "Van Sluis" uit het Nederlandse communicatielandschap. Het bureau, dat na de overname door de Publicis Groupe in 2002 "Publicis Consultants | Van Sluis" ging heten, gaat vanaf vandaag kortweg door het leven als MSL.

MSL is het belangrijkste label van MSLGroup, in omvang het derde PR-bureaunetwerk ter wereld. In de eigendomsverhoudingen van het Nederlandse PR-bureau verandert niets, omdat MSLGroup eveneens deel uitmaakt van het beursgenoteerde communicatieconglomeraat Publicis Groupe S.A. (PUB.PA).

Bij MSL in Nederland werken momenteel 40 medewerkers, verdeeld over vestigingen in Amsterdam en Breda. Het bureau heeft in haar lange historie gewerkt voor een reeks van vooraanstaande opdrachtgevers in zowel de corporate als de overheidssector.

"Deze naamswijziging moet ons profiel versterken als gerenommeerd multinationaal PR-bureau dat hoogwaardige adviesdiensten levert op het gebied van reputatiemanagement en employee engagement, in zowel de corporate als de not-for-profit market", aldus algemeen directeur Jan van Ingen.

Vandaag wordt ook het internationale bureaunetwerk MSLGroup geïntroduceerd. MSLGroup heeft vestigingen in meer dan 80 landen en helpt vooraanstaande merken bij het bedenken en uitvoeren van hun communicatiestrategieën. Voor meer informatie over MSLGroup zie bijgaand persbericht.