Gemeente Bedum


Informatiebijeenkomsten gesubsidieerd werk

03 november 2010
De gemeente Bedum organiseert in samenwerking met Ability informatiebijeenkomsten over gesubsidieerd werken. Deze bijeenkomsten zijn speciaal gericht op inwoners van de gemeente Bedum die door een lichamelijke of psychische beperking moeilijker werk kunnen vinden.

Ability uit Uithuizen biedt een passende werkplek aan voor inwoners van de gemeente Bedum waarbij een belemmering voor regulier werk is vastgesteld. Zon baan geeft zowel mensen met veel als weinig ervaring de kans om te werken en een eigen salaris te verdienen. Het niveau en het soort werk is afhankelijk van de kwaliteit en mogelijkheden van de medewerker. Ook een opleiding naast het werk is mogelijk.

De informatiebijeenkomsten vinden plaats in de huiskamer aan De Vlijt 6 te Bedum. Tijdens de bijeenkomst wordt verteld over de mogelijkheden van een baan in de sociale werkvoorziening en de voordelen ervan. Ook ontvangen deelnemers een uitnodiging voor een rondleiding bij Ability. GeĂŻnteresseerden kunnen zich aanmelden bij het Zorgloket van de gemeente Bedum, telefoonnummer 050- 301 82 22. De bijeenkomsten worden in kleine groepen georganiseerd. Individuele voorlichting is op verzoek mogelijk.