Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom , 03-11-2010

Jongeman aangehouden na straatroof

OUDENBOSCH: Een 18-jarige man uit Oudenbosch meldde woensdag even na middernacht dat hij was beroofd door een bekende. De man verklaarde tegenover de agenten dat hij kort voor de melding een horecagelegenheid in de Molenstraat had verlaten en van achteren werd aangevallen. De man kwam ten val en werd mishandeld door meerdere jongemannen. Zijn zakken werden doorzocht en de belagers namen een klein geldbedrag weg. De gedupeerde herkende een van de jongemannen als degene waar hij eerder al een conflict mee had. Hij kon een van de mannen een klap geven en wegrennen. De man hield zwellingen in zijn gezicht en pijn aan zijn voet over. Van de man is aangifte opgenomen.
De politie hield rond 03.30 uur een 17-jarige jongen uit Oudenbosch aan in verband met de beroving. De jongen is ingesloten voor verhoor.

Vier aanhoudingen na vernieling ruiten

PUTTE: Dinsdagmiddag meldde een getuige dat er bij een oude fabriek ruiten waren vernield door jongeren. De politie trof in de fabriek drie jongens en een meisje van 15 en 16 jaar uit Putte aan. De jongeren zijn aangehouden. Na verhoor en nadat de ouders van de jongeren in kennis waren gesteld over hun aanhouding zijn de vier in vrijheid gesteld. Tegen hen wordt dossier opgemaakt.

Man aangehouden na bedreiging en overtreden contactverbod

HALSTEREN/BERGEN OP ZOOM: De politie hield woensdag om 10.00 uur een 31-jarige man uit Halsteren aan voor bedreiging. De man had ondanks een contact- en een straatverbod contact opgenomen met zijn ex-vriendin en enkele dagen geleden rond 03.00 uur 's nachts gebeld naar het huis van de ouders van de vrouw. De vader van de vrouw nam op en de man bedreigde hem ernstig. De man gaf het voorval door aan de politie. Deze nam aangifte op van de man en hield de verdachte woensdagochtend aan. De man werd al meerdere keren aangehouden voor mishandeling en bedreiging van de vrouw en haar familie. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 03-11-2010 14:37 | © Regio Midden en West Brabant |