Gemeente Westervoort

Uitnodiging informatieavond over de uitvoering "Afkoppelen riolering Het Ambacht II (Het Hazeland)

Op woensdag 3 november 2010, om 19.30 uur, in de raadzaal van het gemeentehuis Westervoort.

Door de gemeente Westervoort zijn plannen voorbereid voor het afkoppelen van het hemelwater, afkomstig van de daken en het verharde oppervlak van wegen en terreinen, van de gemengde riolering op bedrijventerrein Het Ambacht II (Het Hazeland). Het voornemen is om de werkzaamheden in de periode vanaf december 2010 tot en met februari 2011 uit te voeren.

Doel informatiebijeenkomst:
In juni-juli 2010 bent u als eigenaar/huurder persoonlijk benaderd met het verzoek deel te nemen aan het afkoppelen van het hemelwater op uw terrein. U heeft daar allen positief op gereageerd, waardoor het afkoppelen op uw terrein voor ons mogelijk is geworden.

Voordat de werkzaamheden van start gaan willen wij u graag over de gang van zaken informeren, kennis laten maken met de aannemer en u de gelegenheid bieden vragen te stellen. Tevens kunt u tijdens de infoavond de definitieve plannen inzien.

Programma:
19.15 uur ontvangst en koffie
19.30 uur opening en uitleg over aanleiding en doel 19.40 uur toelichting op het plan, planning, routing en gang van zaken tijdens de uitvoering
20.30 uur pauze, waarbij u de werktekeningen kunt bekijken en onze medewerkers en op uw situatie afgestemde toelichting kunt geven 20.45 uur gelegenheid voor het stellen van vragen 21.00 uur afsluiting

Bouwkundige vooropnames

de heer Roodbeen
Hoewel het niet waarschijnlijk is dat door de werkzaamheden schade aan gebouwen e.d. zal ontstaan, worden voor de zekerheid bouwkundige vooropnames gemaakt van de buitenkant en eventueel ook de binnenkant van woningen, bedrijfspanden en/of andere opstallen. Deze zijn nodig om te bewijzen of door de werkzaamheden schade is aangebracht. Aan de heer Roodbeen van Rota Experts, zie foto hiernaast, is opdracht gegeven om de bouwkundige vooropnames te maken. Binnenkort kunt u hem in uw straat aantreffen voor het maken van de foto's. U ontvangt, als uw woning of bedrijf opgenomen wordt, van Rota Experts een bericht over de inspectiedatum. Misschien kan, als u verhinderd bent op de aangegeven datum, een goede buur of familielid de toegang tot uw woning verlenen, zodat de inspectie kan plaatsvinden.

Informatie ?
Vooropnames: Christonne Jansen, tel 026-3179359, e-mail c.jansen@westervoort.nl
Riolering: Eefko Klungel (di,wo en do), tel 026-3179264, e-mail eefko.klungel@westervoort.nl

Te downloaden:

* informatiebrief_voor_riolering_hazeland.pdf (44,27 KB)

Dorpsplein 1 6931CZ; P: Postbus 40 6930 AA; T: (026) 3179911; F: (026) 3113623 E: gemeente@westervoort.nl