Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, woensdag 3 november 2010

ARN benoemt Arie de Jong als volgende algemeen directeur en opvolger van Dave Bebelaar

ARN maakt vandaag bekend dat Arie de Jong zal worden benoemd als algemeen directeur, per 1 januari 2011. Hij wordt de opvolger van Dave Bebelaar, die dezelfde datum met pensioen zal gaan.

Arie de Jong is op dit moment directeur operationele zaken van ARN, een functie die hij sinds 1 januari 2009 vervult. Sinds zijn komst naar het expertisecentrum voor recycling in de mobiliteitsbranche heeft De Jong samen met Bebelaar leiding gegeven aan onder meer de bouw van de PST-fabriek in Tiel en de vele plannen en initiatieven die ARN ontwikkelt om het recyclingpercentage van auto's in Nederland nog verder te verhogen van 85% op dit moment naar 95% in 2015. Arie de Jong (1961) heeft een langjarige ervaring in de automotivesector, die hij onder meer heeft opgedaan bij Ford en BMW.

ARN neemt op 1 januari 2011 afscheid van algemeen directeur Dave Bebelaar, die in de afgelopen acht jaar een grote staat van dienst heeft opgebouwd. Sinds zijn aantreden begin 2003 heeft de professionalisering en uitbouw van de organisatie onder zijn leiding een hoge vlucht genomen. ARN heeft zich ontwikkeld tot het centrum van kennis en ervaring in Nederland op het terrein van recycling voor de mobiliteitsbranche. Daarmee is ARN vandaag de dag een onmisbare schakel tussen de consument, bedrijfsleven en de overheid, die allen gebaat zijn bij een zo hoog mogelijk recyclingpercentage tegen zo laag mogelijke kosten.

Voor meer informatie over ARN: www.arn.nl

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht