Gemeente Middelburg

Â

Nieuwe Porthoswebsite sterk in social media

www.porthos.nl. De site voor Middelburgers die wat hulp kunnen gebruiken op het gebied van opvoeden, opgroeien, zorg en welzijn, is sinds donderdag in de lucht.

De gloednieuwe website is helemaal ingericht volgens de uitgangspunten van Porthos: gericht op samenwerking tussen allerlei instanties om Middelburgers op het gebied van opvoeden, opgroeien, welzijn en zorg, zo goed mogelijk te helpen

Social media en chat

Porthos richt zich in het bijzonder op de kansen die social media bieden voor het geven van hulp. Een aantal dagdelen per week wordt gestart met hulpverlening via chat. Als dit een succes blijkt wordt het verder uitgebreid. Naast chat gaat Porthos zich ook nadrukkelijk profileren via twitter en er is een hyvespagina die zich met name op jongeren richt.

Schat aan informatie

Voor alle doelgroepen, jongeren, volwassenen, ouders en ouderen is er op deze website een schat aan informatie te vinden over allerlei onderwerpen. Het varieert van informatie over eenzaamheid en rouw tot verslavingszorg en een kaart van de gemeente Middelburg met daarop de locaties waar de partners van Porthos zich allemaal bevinden.

Adres

Sint Sebastiaanstraat 12
4331 PL Middelburg
Telefoon: (0118) 751400
info@porthos.nl
www.porthos.nl
Twitter: @porthosmburg @jongporthos
Hyves: porthosmiddelburg.hyves.nl

Â

Gemeente Middelburg | Kanaalweg 3 | 4337 PA Middelburg | 0118 675000 | routebeschrijving | openingstijden | info@middelburg.nl