Haven Amsterdam

Amsterdamse haven vertegenwoordigd op Banenbeurs 020

10 mei 2010
Net als vorig jaar zal de Amsterdamse haven ook dit jaar vertegenwoordigd zijn op de Banenbeurs020. Er wordt een zogenaamd 'Havenplein' neergezet waar Haven Amsterdam, diverse havenbedrijven en het Haven College zich zullen presenteren en vacatures onder de aandacht zullen brengen.

Ondanks dat het aanbod van vacatures op het moment beperkt is, kennen we het feit dat we op korte termijn hard op zoek moeten naar nieuwe medewerkers. Om als bedrijf in beeld te blijven, is het belangrijk ook in deze tijd aanwezig te zijn op de Banenbeurs 020. Sluit u zich ook aan bij ons? Wij heten u van harte welkom om de haven als collectief te presenteren tijdens Banenbeurs 020 op vrijdag 5 november a.s. in de Heineken Music Hall.

Regionaal bereik

Banenbeurs 020 richt zich op de doelgroep gemotiveerde werkzoekenden t/m hbo niveau uit de regio groot Amsterdam en omstreken. Door gebruik te maken van een brede, multimediale reclamecampagne via o.a. openbaar vervoer, huis-aan-huisbladen, radio en internet bereikt men een grote groep mensen die gericht op zoek is naar een nieuwe of andere baan. De toegang voor bezoekers is gratis en verloopt zonder (voor)registratie. Daarnaast zal tijdens de beurs gratis kinderopvang worden aangeboden aan bezoekers. Hierdoor houdt men de drempel zo laag mogelijk voor mensen die echt willen werken.

Voor vacatures en naamsbekendheid

Banenbeurs 020 wordt bezocht door circa 3.500-4.000 bezoekers en omvat doorgaans tussen de 80 en 120 deelnemende organisaties. Deelname aan Banenbeurs 020 is niet duur en zeer effectief, zo blijkt ook uit het grote aantal bedrijven dat jaarlijks wederkerend deelneemt aan onze beurs. Naast het vinden van goed en gemotiveerd personeel biedt Banenbeurs u ook een prominent podium binnen de regionale arbeidsmarkt, waarbij uw naamsbekendheid binnen de juiste doelgroep enorm zal toenemen.

Kijk voor meer informatie op www.banenbeurs020.nl

Meer informatie?