Gemeente Eindhoven

Nominaties Eindhovens Trots 2010 bekend

De jury, bestaande uit een keur aan deskundigen die zeer betrokken zijn bij de stad, heeft per categorie één nominatie bepaald.

De nominaties per categorie zijn:

* Licht: Lichtjesroute

* Design: Dutch Design Week

* Technologie: Technische Universiteit Eindhoven
* Cultuur: Effenaar

* Sport: FC Eindhoven

Stemmen

Het is nu aan de inwoners van Eindhoven om uit deze vijf genomineerden dé winnaar van Eindhovens Trots 2010 te kiezen. Er zijn verschillende manieren mogelijk om uw stem uit te brengen:

* de poll op www.grooteindhoven.nl

* e-mail redactie.grooteindhoven@whm.wegener.nl
* per post: Redactie Groot Eindhoven, Postbus 90, 5680 AB Best.
* via SMS kan ook: EHVTROTS naam genomineerde naar 2121 (40 cent per bericht).

Feest

Burgemeester van Eindhoven, R. van Gijzel, maakt de winnaar van Eindhovens Trots 2010 bekend op vrijdag 10 december in het Stadspaviljoen in Eindhoven. Dit gebeurt tijdens een feestavond met optredens van onder meer Peter Koelewijn, Denvis en de band Eighty Eight. Het feest begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.

De jury, onder (plaatsvervangend) voorzitterschapschap van gemeentelijk projectleider Eindhovens Trots, Dick de Geus, bestond verder uit de volgende personen: Niels ter Haar (lezer Groot Eindhoven), Peter Nagelkerke (kunstenaar, designer en voormalig vice-president Philips Design), Peter Kentie (marketingmanager bij PSV), Willem van der Sommen (auteur van tal van historische boeken over Eindhoven) en Marjolein van Hoof (eindredacteur Groot Eindhoven).