Ingezonden persbericht


SH'BAM: nieuw dansfitnessprogramma
nu als eerste in Fitness First

's-Hertogenbosch, 5 november 2010 ­ Fitness First lanceert als eerste in de Benelux-fitnesswereld SH'BAM, het nieuwste Les Mills-groepsfitnessprogramma. SH'BAM is een full-body work-out door middel van eenvoudige dansbewegingen op de nieuwste Top 40-hits, dancemuziek, remixen van bekende classics en moderne Latin-tracks. Het SH'BAM-programma brengt dus dance naar de fitnessvloer. Het is voor deelnemers makkelijk om de bewegingen te leren, waardoor ze plezier hebben en tegelijkertijd een fantastische cardio-work-out ervaren. Na Zumba is nu ook SH'BAM klaar om de fitnesswereld te veroveren.


SH'BAM
"Deelnemers aarzelen vaak of ze zullen deelnemen aan een groepsfitnessprogramma. Maar ze twijfelen geen moment om tijdens een avondje stappen de hele avond hun hartslag te verhogen op de dansvloer", zegt Phillip Mills, oprichter en CEO van Les Mills international. "Danceclubs hebben een sfeer waar mensen van houden. Die sfeer willen we naar fitnessclubs over de gehele wereld brengen. SH'BAM zal een revolutie in de fitnesswereld ontketenen."

"Fitness First heeft de ambitie om de wereld fitter te maken.", zegt Richard van Riel, Product Director van Fitness First Benelux. "Om consumenten te motiveren om te gaan bewegen, zijn uitnodigende en laagdrempelige programma's nodig. Er is behoefte aan variatie, eenvoud en plezier. Drie eigenschappen die in SH'BAM aanwezig zijn. SH'BAM is een groepsles waarbij medewerkers en leden samenwerken aan een fittere levensstijl. Gezien het succes van andere Les Mills-programma's, verwachten we dat SH'BAM zowel nieuwe als bestaande leden stimuleert om te gaan bewegen."

SH'BAM wordt net als alle andere Les Mills-programma's, zoals BodyPump, BodyBalance en RPM, ondersteund door het Les Mills-kwaliteitssysteem. Dit systeem garandeert deelnemers een veilige en effectieve work-out. Elke drie maanden biedt Les Mills een update van het SH'BAM-programma met nieuwe choreografie, originele muziek en educatieve materialen voor instructeurs.

Bekijk hier de video over SH'BAM. Ook de foto leidt naar de video.

SH'BAM-groepslessen zijn vanaf eind november bij de volgende Fitness First-vestigingen te volgen:
- Eindhoven Aalsterweg

- Bergen op Zoom

- Breda

- Amsterdam Ladies

- Amsterdam Premium

- Rotterdam Boompjes

- Rotterdam Lijnbaan

- Purmerend

- Zoetermeer

- Utrecht

- Den Haag Premium
Voor meer informatie over de data en tijden van de SH'BAM groepslessen ga naar www.fitnessfirst.nl

Over Fitness First
Op 1 november 2010 is Fitness First Benelux overgenomen door HealthCity International, een sport-, fitness- en ontspanningsketen. Health City telt momenteel 51 clubs (plus 6 franchise clubs) in Nederland, 39 in België en 22 in Duitsland. Fitness First Benelux heeft 57 vestigingen in totaal waarvan 23 vestigingen in Nederland, 30 in België en 4 in Luxemburg, die handelen onder de merknamen Passage Fitness First, Fitness First en Just Fit. Meer informatie vindt u op www.fitnessfirst.nl