Uitgeverij Unieboek het Spectrum


Boekpresentatie Alles wat je wilde weten over Sinterklaas

Woensdag 27 oktober 2010

Op zaterdag 6 november a.s. is bij Boekhandel Den Boer in Baarn de feestelijke presentatie van Alles wat je wilt weten over Sinterklaas (en nog veel meer!). Naast de auteurs is ook de illustrator Alex de Wolf aanwezig.

Hoe weet Zwarte Piet dat ik mijn schoen heb gezet?, Wat doet Sinterklaas als hij in Spanje is? en Wat zijn appeltjes van Oranje?. Zodra Sinterklaas weer in het land is, worden thuis en op school de meest aparte en moeilijke vragen over de Sint en het sinterklaasfeest gesteld. Dit speelse voorleesboek geeft een eenduidig antwoord op al deze vragen, dus je hoeft nooit meer te twijfelen of te zoeken naar een verklaring! De herkenbare, verrassende en zeer creatieve antwoorden maken het tot een vrolijk en handzaam boek voor iedereen die meer wil weten over Sinterklaas. Allerlei aspecten van de eeuwenoude sinterklaastraditie komen aan de orde, duidelijk gerangschikt per onderwerp en met een overzichtelijke index achterin. De fantasievolle illustraties van Alex de Wolf zorgen voor eindeloos veel kijkplezier!

Boekpresentatie

De presentatie start met een optreden van een kindervioolorkest. Verder is er voor de kinderen pietengym en er kan getekend worden. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn!

Locatie: Boekhandel Den Boer in Baarn.

Tijdstip: 10.00 tot 12.00 uur

Over de auteurs

Gaby Kuijpers, Natalie van der Horst en Ellen de Roos werden door hun kinderen overspoeld met de meest onverwachte vragen over Sinterklaas en besloten samen een vraag- en antwoordboek te schrijven. Het resultaat is een praktisch handboek met dé waarheid over Sinterklaas voor alle ouders en kinderen. Kijk voor meer informatie op www.oversinterklaas.nl.