Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Appartementen Hooghmonde te koop en te huur

Inschrijving voor de huurwoningen start 6 november

De nieuwe woontoren in het Hart van IJsselmonde groeit per week ongeveer een verdieping. Dit nieuwe woongebouw staat aan het nieuwe plein in het Hart van IJsselmonde, waar straks ook de bibliotheek, de Cultuurwerkplaats met horeca, het nieuwe deelgemeentekantoor, UWV Werkbedrijf en Sociale Zaken zijn gehuisvest. Wonen in Hooghmonde is wonen op een toplocatie in IJsselmonde naast winkelcentrum Keizerswaard en met openbaar vervoer en voorzieningen op loopafstand.

Verhuur appartementen Hooghmonde van start
Op zaterdag 6 november start de registratie van belangstellenden voor huur van appartementen in Hooghmonde. U kunt hiervoor op zaterdag 6 november van 11.00 tot 14.00 uur bij Woonvisie Makelaars, Reyerdijk 123, terecht. Het gaat om 2, 3 en 4-kamerappartementen variërend in oppervlakte van 71 tot 106 m2, huurprijs vanaf 650,- per maand. Zoals het er nu naar uit ziet wordt woongebouw Hooghmonde eind 2011 opgeleverd.

Verkoop appartementen Hooghmonde
U kunt ook bij Woonvisie terecht voor de koop van een appartement. Meer informatie

Huren in Heraldus
Het eerste gebouw van het Centrumplan Hart, Heraldus, is in september opgeleverd. Dit gebouw heeft 30 appartementen boven een winkelstrip. Het gebouw staat eveneens aan het nieuwe plein. Geïnteresseerd in een woning in Heraldus? Neem contact op met Woonbron, telefoon 292 41 20 of kijk op www.hartijsselmonde.nl