Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Victoria Koblenko en finalisten Holland's Got Talent op SCENECS 2010

Amersfoort - Het SCENECS International Debut Film Festival bestaat vijf jaar en dat zal uitbundig worden gevierd tijdens het Grand Gala in Theater De Flint op zaterdag 6 november. Vele bekenden uit de film- en televisiewereld passeren de rode loper, waaronder juryleden Fajah Lourens, Mohammed Chaara en Jos Stelling. Burgemeester Bolsius opent het Gala en de show, met fenomenale optredens, wordt gepresenteerd door niemand minder dan Victoria Koblenko. Bovendien zal er ook dit jaar zal weer een oeuvreprijs aan een bekende filmmaker worden uitgereikt. Festivaldirecteur Arya Tariverdi is trots op het resultaat van vijf jaar hard werken: "Debuterende cineasten hebben met SCENECS het platform dat ze verdienen en dat is een feestje waard."

Naast de uitreiking van de SCENECS Awards (Dutch Golden Stone) voor de beste fictie-, documentaire- en studentenfilm, valt er onder andere te genieten van de getalenteerde finalisten van Holland's Got Talent. Elastic Double - wereldklasse, volgens Patricia Paay - komt met een wervelende act; miss Flora Gattina, door Dan Karaty bestempeld als een spectaculaire internationale ster, zal alle harten veroveren. Men kan genieten van fantastisch talent op de piano en er is nog veel meer. De avond wordt spectaculair afgesloten met een dansact vol glitter en glamour.

Na de show kan er tot in de kleine uurtjes gedanst en nagepraat worden in de foyer van De Flint. Kortom: het wordt een avond in stijl. De dresscode is niet voor niets Black Tie. Het Grand Gala begint om 20.30. Haal uw smoking en galajurk uit de kast en reserveer snel kaarten via www.scenecs.nl of koop ze bij de Primera winkels door heel Nederland.