Ingezonden persbericht


Extra persbericht Guten Appetit

Zaterdag 6 november v.a. 12.00 uur
GUTEN APPETIT
OPENING WINKEL / ATELIER JONGE MODEONTWERPERS

THEATER DE NWE VORST IS EEN PLEK VOOR (JONGE) MAKERS MET EEN EIGEN KIJK OP DE WERELD. NAAST MAKERS OP HET GEBIED VAN THEATER, DANS EN BEELDENDE KUNST, VINDEN PER 6 NOVEMBER OOK EIGENZINNIGE MODEONTWERPERS EEN PLEK IN DE VILLA AAN DE WILLEM II STRAAT.

Winkel / atelier Guten Appetit opent op 6 november officieel haar deuren!

Guten Appetit (voorheen gevestigd in de Noordstraat in Tilburg) toont met haar onderscheidende collectie het beste van talentvolle (inter)nationale modeontwerpers en richt zich op vrouwen die een unieke, grappige, elegante en duurzame stijl zoeken. Daarnaast verkoopt Guten Appetit ook eigenwijze kinderkleding en verrassende, stijlvolle accessoires. Sinds september 2010 is er een kledingwinkel en atelier gehuisvest in Theater De NWE Vorst. Hun filosofie: elegantie, verfijnde details en vakmanschap gekoppeld aan originaliteit en bovenal draagbaarheid. Om 12.00 uur wordt de winkel officieel geopend worden. Er is een stoffenmarkt in de hal en er is een sample sale. In de expositieruimte kun je werk bekijken van de Tilburgse ontwerpster Sanne Jansen, van wie ook kleding in de winkel hangt. Vanaf 15.00 uur is er muziek in het café van o.a. de Tilburgse band Blackberry Blossom. Mocht je op 6 november verhinderd zijn dan kunt u nog altijd even kijken op de website/shop www. gutenappetit.nl of langskomen tijdens de reguliere openingstijden:

Maandag gesloten
Dinsdag: 11.00-18.00 uur
Woensdag: 11.00-18.00 uur
Donderdag: 11.00-21.00 uur
Vrijdag: 11.00-18.00 uur
Zaterdag: 11.00-17.00 uur

Meer informatie: www.denwevorst.nl of www.gutenappetit.nl Locatie: Theater De NWE Vorst Datum: za 6 nov 12.00 uur. Categorie: Opening winkel/atelier Entree: Gratis

ALGEMENE INFORMATIE THEATER DE NWE VORST
KAARTVERKOOP
De kassa is zowel telefonisch als fysiek bereikbaar voor reserveringen en voor het kopen van kaarten van di - vr tussen 10.00-12.00 en 13.00-18.00 uur en één uur voor aanvang van een voorstelling via 013-5328532.
Op zaterdag is de theaterkassa geopend van 15.00-18.00 uur en één uur voor aanvang van een voorstelling. Op zondag is de theaterkassa geopend één uur voor aanvang van een voorstelling. Op de dag van de voorstelling geldt v.a. 12.00 uur de dagticketprijs (E 1,00 extra). Ook op eerder gemaakte reserveringen. Haal dus uw kaarten op vóór 12.00 uur en profiteer van de voorverkoopprijs.

Kaartverkoop online
24 uur per dag via onze webshop. Betalen doet u online via Ideal. Vanaf september 2010 kunt u via internet gekochte kaarten ten alle tijden zelf uitprinten via onze ticket-zuil in de hal. Op de bevestigingsbrief die u krijgt na uw bestelling staan de gegevens die u nodig heeft om in te loggen. U betaalt vanaf nu ook geen administratiekosten meer.

Prijzen en kortingen
De entreeprijzen voor reguliere voorstellingen variëren tussen de E 5,00 en E 15,00. Wij geven E 2,00 korting aan: CJP- en studentenpas (MBO/HBO/Universiteit), iedereen van 17 of jonger en aan iedereen van 65 jaar en ouder (legitimatie kan gevraagd worden). LET OP: Kaarten kopen in voorverkoop of op internet loont! Dagtickets aan de kassa zijn E 1,00 duurder dan internettickets en tickets in de voorverkoop (de voorverkoop loopt tot 12 uur 's middags op de dag van de voorstelling). Als kortingspas hanteren wij de VorstPas, CJP en studentenpas (MBO/HBO/Universiteit) Ook geven wij korting aan iedereen van 17 of jonger en aan iedereen van 65+ of ouder (legitimatie kan gevraagd worden). U kunt aan de kassa zowel contant betalen als pinnen. Wij accepteren CKV-bonnen en de Theater- en concertbon.

Bereikbaarheid
Theater De NWE Vorst bevindt zich midden in de stad. Parkeren is daarom niet makkelijk. Kom je toch met de auto dan zijn er twee grote parkeergarages in de buurt. Hier kun je betaald parkeren. Met de trein zijn wij heel makkelijk bereikbaar. Kijk voor meer informatie hieronder.

Treinen
Vanaf het Centraal Station is het ca. 10 minuten lopen naar Theater De NWE Vorst. Vanuit het NS-station ga je links de Spoorlaan op. De tweede straat rechts is de Willem II straat. Na ongeveer 400 meter zie je aan je rechterhand Theater De NWE Vorst. Treinen uit de richting Den Bosch komen aan om xx.05, xx.15, xx.35 en xx.45 uur. De laatste trein vertrekt om 00.44 uur (stoptrein). Treinen uit de richting Eindhoven komen aan om xx.21, xx.24, xx.51 en xx.54 uur. De laatste trein vertrekt om 00.40 uur (stoptrein). Treinen uit de richting Breda komen aan om xx.13, xx.23, xx.34, xx.43 en xx.53 uur. De laatste trein vertrekt om 00.37.

Auto
Mocht je met de auto komen dan kun je gebruik maken van de volgende parkeergarages in de buurt. Rondom het pand zijn nauwelijks of geen parkeergelegenheden. Neem dus ruim de tijd om de parkeergarage op te zoeken.

Kijk op www.denwevorst.nl voor meer informatie.

-----------------------




Ingezonden persbericht