Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Tilburg

Tilburg, 08-11-2010

Vriend aangehouden na mishandeling

TILBURG - De politie heeft gisteravond in een woning in Tilburg Oost een 38-jarige man aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zijn even oude vriendin te hebben mishandeld. In het belang van het onderzoek is hij op het bureau in verzekering gesteld.

Het tweetal kreeg gisteravond een woordenwisseling in de woning over de afstemming van de televisiezender. De woordenwisseling mondde uit in een conflict waarbij de verdachte zijn vriendin schopte en sloeg. De vrouw liep daarbij letsel op in haar gezicht. Gewaarschuwde agenten troffen de man aan bij de woning.

Politie vordert rijbewijs in van dronken automobilist

TILBURG - De politie heeft gisteravond tegen 21.30 uur in de
Mascagnistraat een 30-jarige automobilist uit Tilburg aangehouden voor het rijden onder invloed. Agenten controleerden de man en constateerden dat hij alcohol gedronken had. Een ademtest op het bureau wees uit dat hij 770 ug/l aan alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs is
ingevorderd.

Gezin gewond bij eenzijdig verkeersongeval

TILBURG - Bij een eenzijdig verkeersongeval raakte gistermiddag een gezin (vader 43 jaar, moeder 44 jaar en twee zonen van 6 en 9 jaar) uit Capelle aan de IJssel gewond. Ze zijn voor onderzoek overgebracht naar het TweeSteden en Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg. Het ongeval gebeurde op de Rijksweg de A58 tussen Gilze en Tilburg.

De auto, die bestuurd werd door de 43-jarige man reed gistermiddag rond 15.30 uur, vanuit de richting Gilze over de Rijksweg de A58 richting Tilburg. Door onbekende oorzaak kwamen de wielen van de auto in de berm waarop de bestuurder trachtte het voertuig te corrigeren. Tijdens de correctie verloor de automobilist de controle over het voertuig waarop de auto een lichtmast ramde en tegen een boom tot stilstand kwam. Alle inzittenden raakten gewond. De hulpdiensten spoedden zich na de melding ter plaatse. Een traumaheli werd daarbij ingezet.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 08-11-2010 12:03 | © Regio Midden en West Brabant |