Gemeente Stede Broec

Werk in uitvoering week 45/46

Plaatsen vloerplaten in Lutjebroek

Op maandag 8 november worden vloerplaten geplaatst bij St. Nicolaasstraat 5a in Lutjebroek. Hierdoor wordt de weg tussen 07.00 - 11.00 uur gestremd.

Kappen van bomen

Op woensdag 10 november worden twee bomen gekapt. Een boom in de Spoorsingel bij huisnummer 50 en de andere boom in de Sint Martinusstraat naast huisnummer 1. De Sint Martinusstraat wordt afgezet van 07.00 - 13.00 uur. De Spoorsingel wordt afgezet tussen de IJmertstraat en O. Jacobszstraat van 12.00 - 16.00 uur.

Herstraten Meidoornlaan - Kastanjelaan

Vanaf 10 november tot en met 19 november wordt de Meidoornlaan vanaf huisnummer 42 t/m Kastanjelaan huisnummer 25 herstraat. We doen dit om de straten te herstellen na het rioleringswerk van vorig jaar. Gedurende de werkzaamheden zullen delen van de straat afgesloten zijn. Houdt u hiermee rekening bij het parkeren, het aanbieden van huisvuil etcetera.

Afsluiting Hoofdstraat - Westeinde

Gemeente Enkhuizen gaat het Westeinde voorzien van een nieuw laagje asfalt. Deze werkzaamheden zorgen ook voor verkeershinder binnen de gemeente Stede Broec.

De werkzaamheden zullen twee weken in beslag nemen. Vanaf 15 november t/m 26 november is de Hoofdstraat en het Westeinde afgesloten voor al het verkeer. In het tussengelegen weekend wordt de weg opengesteld voor eenrichtingsverkeer van Enkhuizen naar Bovenkarspel.

Uiteraard blijven de woningen aan de Hoofdstraat voor de bewoners bereikbaar. De bewoners ontvangen hierover een brief van de gemeente Enkhuizen.
08-11-2010