Gemeente Dongen

Burgemeester geeft eerste klap voor Dorpen Derby

Publicatiedatum: 8-11-2010

Burgemeester Simone Dirven-van Aalst heeft vrijdag 5 november voor het oog van Omroep Brabant TV het startsein gegeven voor de sloop van de oude stallen van Hoeve de Vijf Turven. Het 's Gravenmoerse project doet mee aan de Brabantse Dorpen Derby en staat momenteel tweede. Omroep Brabant TV doet wekelijks op maandag uitgebreid verslag van de derby. De opnames van afgelopen vrijdag komen maandag 15 november om 19.10 uur op tv. Daarna wordt het die avond elk uur herhaald.

Er zijn opnames gemaakt van bakker Pim Filius, die namens het gemeentebestuur een heerlijke slagroomtaart bracht. Verder zijn er schoolkinderen en dieren gefilmd. Restaurant SED kwam tot slot met een speciaal door hen ontworpen "dorpenderby-toetje".

Het is de bedoeling dat de initiatiefnemers Marius en Caroline Verhagen tot 1 december 2010 zoveel mogelijk stemmen binnenhalen via onderstaande link:
http://www.brabant.nl/subsites/dorpen-derby/de-finalisten/hoeve-de-vijf
-turven.aspx.

Op deze website kunt u alle informatie vinden over de wedstrijd en over het project Hoeve de Vijf Turven.

Sinds 4 november staat Hoeve de Vijf Turven op de tweede plaats. Hoe meer stemmen, hoe meer kans om te winnen! U stemt toch ook op Hoeve de Vijf Turven?

De stemprocedure is als volgt:
Nadat u via de site uw stem heeft uitgebracht ontvangt u als stemmer een bevestigingsmail van de provincie op het door u opgegeven e-mailadres. Uw stem wordt pas definitief als u op de vermelde link klikt die op de bevestigingsmail staat. Per e-mailadres kan er 1 keer gestemd worden !