Ingezonden persbericht


|Nr. 7822, 2 november 2010   
Asfaltonderhoud hoofdrijbaan N230 in Utrecht

In de periode van maandag 8 t/m vrijdag 12 november 2010 voert de provincie Utrecht groot onderhoud uit op de hoofdrijbaan van de N230 in Utrecht tussen hm 1,4 en hm 3,3. Het betreft de rijbaan in de richting van Utrecht. Het oude asfalt wordt vervangen door nieuw asfalt. Hieronder vindt u meer informatie over de werkzaamheden, de verkeersmaatregelen en de consequenties voor het verkeer.

Werkzaamheden
De werkzaamheden vinden alleen 's avonds en 's nachts plaats tussen 20:00 uur en 06:00 uur de volgende ochtend (totaal dus vier nachten). Hierdoor blijft de hinder voor het verkeer beperkt. Wel kan sprake zijn van enige geluidsoverlast omdat er tijdens de werkzaamheden ook gefreesd moet worden.

Verkeersmaatregelen
Tijdens de werkzaamheden is de N230 tussen de aansluiting Utrechtseslag / Amsterdamseslag en de aansluiting Maarseveense Poort versmald naar één rijstrook per rijrichting. Overdag en in het weekend kan het verkeer gewoon doorgang vinden, dan zijn alle rijstroken (2 x 2) weer beschikbaar. Tijdens de werkzaamheden is de toegestane maximumsnelheid verlaagd naar 50 km/uur.

Vragen?
Met vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de provincie Utrecht: T (030) 258 38 88 (infonummer wegwerkzaamheden provinciale wegen Utrecht) E wegwerkzaamheden@provincie-utrecht.nl


---- --