Ingezonden persbericht


Eindhoven, 8 november 2010

PERSBERICHT

Het Ontzorgplein® is in 2009 ontstaan binnen INSynQ en heeft zich ontwikkeld van detacheerder tot hoofdaannemer van verbetertrajecten in de Zorgsector. In deze sector zien we een sterke toename van de zorgvraag, een afnemend arbeidspotentieel en de noodzaak tot kostenreductie. Deze ontwikkelingen dwingen zorginstellingen om efficiënter te gaan werken. Met een aantal gespecialiseerde bedrijven ontzorgt het Ontzorgplein® zorginstellingen van niet-kerntaken zoals de efficiency van de bedrijfsprocessen, de inrichting van informatie technologie en het begeleiden van veranderingen. Als hoofdaannemer beschikt het Ontzorgplein® over een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde bedrijven die samen onder regie van het Ontzorgplein® werken om de klant te ontzorgen van de niet-kerntaken.

Om de verdere ontwikkeling van het Ontzorgplein® beter te garanderen heeft er binnen INSynQ een management buyout plaats gevonden. René de Veer zal als eigenaar leiding geven aan Ontzorgplein BV. Als gevolg van deze wijziging zullen de taken van René binnen INSynQ door anderen worden overgenomen. René zal zich met name richten op de logistieke aspecten binnen multi-disciplinaire zorgtrajecten en het realiseren van de ambitieuze groeidoelstellingen van het Ontzorgplein®. Geen groei met een kwantitatief oogmerk, maar groei om de klanten het best te kunnen 'ontzorgen'.

Over INSynQ, www.insynq.nl
INSynQ ondersteunt haar klanten bij de realisatie van organisatieveranderingen door proceskeuzes en de inzet van ICT hulpmiddelen te insync-en. Onze project managers, architecten en consultants zijn ondernemende en innovatieve mensen die pragmatische oplossingen genereren voor alle stakeholders. Wilt u meer weten? Neem dan telefonisch contact op met Peter Ouëndag via nr. 040-800 1500.

Over het Ontzorgplein®, www.ontzorgplein.nl
Het Ontzorgplein® is hoofdaannemer van verbetertrajecten in de Zorgsector. Als hoofdaannemer beschikt het Ontzorgplein® over een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde bedrijven.