Ingezonden persbericht


UC4 Software breidt automatiseringsmogelijkheden voor SAP-applicaties uit

Integratie met SAP Financial Closing-cockpit en UC4 Automated System Copy for SAP biedt tijd- en kostenbesparingen

Amsterdam, 8 november 2010 - UC4 Software, vooraanstaand leverancier van Intelligent Service Automation en IT-procesoptimalisatieoplossingen, breidt zijn aanbod voor SAP-gebruikers uit met de integratie van UC4-software met de SAP Financial Closing-cockpit. Daarnaast biedt het bedrijf uitbreidingen van zijn UC4 Automated System Copy for SAP. Met deze automatiseringsoplossingen halen klanten meer rendement uit hun investeringen in SAP-applicaties. "Wereldwijd gebruiken meer dan zeshonderd bedrijven UC4-software in combinatie met hun SAP-applicaties. We ontwikkelen continu nieuwe innovaties die waarde creëren voor SAP-gebruikers", zegt Vincent Stueger, CTO van UC4 Software. "Met de nieuwe integraties profiteren onze gezamenlijke klanten van betere, snellere en slimmere systeemkopieën en maandafsluitingen." Het nieuwe aanbod van UC4 omvat

- Integratie met SAP Financial Closing-cockpit. De nieuwe integratie tussen UC4-software en de SAP Financial Closing-cockpit stelt de financiële afdeling in staat om efficiënt maandafsluitingen uit te voeren en tegelijkertijd te voldoen aan regelgeving. Verder biedt de integratie: o snellere afsluitingen - door de tweewegcommunicatie tussen het UC4-automatiseringsplatform en de SAP Financial Closing-cockpit kunnen gebruikers processtromen, taken en bestandstransfers integreren met SAP-applicatietaken en het proces voor maandafsluitingen versnellen; o voldoen aan auditregels - UC4 biedt een compleet auditpad dat de auditmogelijkheden in SAP ERP Financials aanvult; o centrale monitoring en controle van maandafsluitingsprocessen - door de integratie van UC4 met de financiële afsluitingsapplicaties hebben gebruikers vanuit het UC4-platform toegang tot processen op SAP-systemen en systemen van andere leveranciers. Daarnaast kunnen ze deze processen beheren; o snellere financiële monitoring - automatisering van de maandafsluiting met UC4 versnelt dit proces en maakt het betrouwbaar en herhaalbaar. Voor meer informatie over de integratie van UC4 met de SAP Financial Closing-cockpit: http://www.uc4.com/sap.


- UC4 Automated System Copy for SAP - SAP NetWeaver Business Warehouse-uitbreiding (SAP NetWeaver BW) voor ABAP-stack. Door de nieuwe uitbreiding beschikken SAP NetWeaver BW-gebruikers over de kracht van UC4 Automated System Copy for SAP. Hierdoor kunnen ze snel en eenvoudig hun SAP NetWeaver BW-systemen kopiëren. De Automated System Copy-oplossing van UC4 stelt gebruikers in staat om het systeemkopieproces te versnellen door handmatige taken en fouten te reduceren. Voor meer informatie over UC4 Automated System Copy for SAP: http://www.uc4.com/products-solutions/uc4-rapid-automation-packages/automated-system-copy-for-sap.html.

UC4 kondigt ook de bètaversie aan van zijn Java-stack-integratie voor UC4 Automated System Copy for SAP. Hiermee komt deze oplossing tegemoet aan de behoeften van dual stack-systemen (ABAP + Java). De Java-stack-integratie is naar verwachting eind 2010 beschikbaar.

Over UC4 Software
UC4 Software is wereldwijd toonaangevend in Intelligent Service Automation. Het bedrijf combineert real-time intelligentie met robuuste automatiseringstechnologie. Door deze combinatie is UC4 Software in staat complexe IT- en bedrijfsprocessen te prognosticeren, te visualiseren en te automatiseren; dit gebeurt platformonafhankelijk in zowel fysieke en virtuele, als cloud-omgevingen. Meer dan 1.800 organisaties wereldwijd vertrouwen op UC4 bij het automatiseren van hun bedrijfsprocessen. Meer informatie is te vinden op: www.uc4.com/nl.

# # #




Ingezonden persbericht