Universiteit Twente

Route Suc6 met Michel ten Hag van Ten Hag Makelaars - "We hebben genoeg vet op de botten om alles in rust te bekijken"

Over makelaardij in crisistijd, een familiebedrijf, en zorgen dat je de grootste blijft

09 november 2010

Wil jij weten hoe je succesvol ondernemer kunt worden? Ben jij benieuwd naar de ervaringen van gevestigde ondernemers? Kom dan naar de `Route suc6' bijeenkomsten!

Aan de hand van praktijkvoorbeelden, verhalen van ondernemers en met jullie vragen wordt ingegaan op succesvol ondernemerschap. In samenwerking met de Kamer van Koophandel Oost Nederland en SKIO (Saxion Kenniscentrum voor Innovatie en Ondernemerschap ) organiseert Kennispark Twente het komende jaar, 6 bijeenkomsten voor jonge ondernemers waarbij een gevestigde ondernemer zijn succesverhaal komt vertellen. Wil je weten hoe voorgaande bijeenkomsten zijn verlopen? Klik dan hier.

Dinsdag 9 november 2010 om 19.00 uur in The Corridor (Hengelosestraat 525)

Michel ten Hag van Ten Hag Makelaars
Michel heeft op zijn 23e het stokje van zijn vader Hennie overgenomen. Hij geeft nu al weer vele jaren leiding aan het familiebedrijf Ten Hag makelaardij. Eén van de bekendste bedrijven in de regio Twente met 7 vestigingen waar meer dan 100 mensen werken. Ten Hag is met afstand de grootste makelaar in Twente. Hoe blijf je de grootste en hoe manage je een dergelijke organisatie waar ruim 100 mensen werken? Dat zijn vraagstukken waar Michel dagelijks mee te maken krijgt. In deze Route Suc6 bijeenkomst komt Michel ten Hag vertellen hoe je ondernemend blijft in een groot Twents familiebedrijf en in welke valkuilen hij allemaal is tegengekomen.

Aanmelden kan hier

Overige bijeenkomsten in deze Route suc6 reeks
8 juni, 19.00 uur: Herke Plantenga, oprichter van Virtu - "Als je zo jong al zo succesvol bent, is het risico groot dat je naast je schoenen gaat lopen. Arrogantie is een valkuil"
28 september, 19.00 uur: Jan Lammers eigenaar van Cylpro - "Think global, act local."
9 november 2010, 19.00 uur: Michel ten Hag van Ten Hag Makelaars - "We hebben genoeg vet op de botten om alles in rust te bekijken" 14 december, 19.00 uur: Lars Pieké, oprichter van PNO - "De impact van de AVRO uitzending was enorm, de telefoon stond roodgloeiend"

Route-suc6-2010-poster