Gemeente Tiel


Wijkschouw Kapel - Avezaath

In het kader van het wijkgericht werken in Tiel, wordt er op 9 november 2010 een terugkoppeling van de wijkschouw georganiseerd in Kapel-Avezaath. Wijkcontactwethouder de heer Vermeulen komt met een aantal vakambtenaren op bezoek. Belangstellende bewoners zijn hierbij van harte uitgenodigd.

De bijeenkomst wordt gehouden in de openbare basisschool De Hoge Hof, aanvang 19.30 uur. Op de agenda staat het verslag van de wijkschouw van 17 juni 2010 met o.a. de aandachtspunten verkeer en verkeersveiligheid en het onderhoud van wegen en bermen.

Bij een wijkschouw komen de wijkcontactwethouder en een aantal vakambtenaren naar de wijk om met de wijkorganisatie een aantal onderwerpen te bespreken die voor de wijk van belang zijn. Meestal bestaat de wijkschouw uit een rondgang door de wijk gevolgd door een overleg met de wijkorganisatie(s). Op deze wijze kan de gemeente zien en horen wat er speelt in wijk of dorp.

Deze terugkoppeling van de wijkschouw is in overleg met de Dorpsraad Kapel-Avezaath en de gemeente Tiel tot stand gekomen.

Wanneer u deze wijkschouw wilt bijwonen wordt u verzocht zich van tevoren aan te melden bij de heer Loosschilder van de gemeente Tiel. Dit kan telefonisch (0344) 63 74 51) of via de mail (jloosschilder@tiel.nl).