Ingezonden persbericht

Hans Jansen benoemd tot commercieel directeur ADP Nederland

Rotterdam, 9 november 2010 - Salaris en HR-dienstverlener ADP heeft Hans Jansen (1961) per 1 november benoemd tot commercieel directeur van ADP Nederland. Jansen vervulde tot 2008 al een aantal jaar succesvol deze functie. De ADP'er neemt, naast zijn recent opgedane internationale ervaring, ook een schat aan kennis van de Nederlandse markt mee.

In zijn nieuwe functie bij ADP is Jansen verantwoordelijk voor alle salesactiviteiten van ADP Nederland en maakt hij deel uit van het internationale sales leadership team. Jansen werkte de afgelopen twee jaar als VP MultiNational Sales voor Employer Services International (ESI) aan internationale deals van ADP met onder meer Alcatel-Lucent, Swiss Re en Fiat.

Voordat Jansen bij ADP kwam, was hij werkzaam bij de Koninklijke Marine en bij PriceWaterhouseCoopers Consulting. Jansen is afgestudeerd in informatietechnologie en heeft een MBA van zowel Nyenrode als de University of Rochester.

De huidige dynamiek in de markt en de sector biedt volgens Jansen unieke kansen voor ADP. "Ik ken deze organisatie door en door, evenals het Nederlandse saleslandschap en ben helemaal klaar om de uitdaging aan te gaan." Hein Brockhoff, algemeen directeur van ADP Nederland, zegt blij te zijn met de benoeming van Jansen. "Hans is een gedreven senior, het is goed hem weer bij ADP Nederland aan boord te hebben."

Afbeelding

Bovenstaande afbeelding is in hoge resolutie te downloaden via deze link.

ADP Nederland

1,4 miljoen werknemers in Nederland krijgen iedere maand hun loonstrook van ADP Nederland BV. ADP Nederland is al meer dan vijftig jaar salaris- en HR-dienstverlener voor bedrijven, overheden, non-profitorganisaties en zorginstellingen. Anno 2010 is het bedrijf met een omzet van 94 miljoen euro een van de grootste spelers in zijn sector. De salaris- en HR-dienstverlener heeft vestigingen in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Amsterdam. Circa 650 medewerkers maken zich sterk voor het verlenen van ADP Outservice: het effectief en efficiënt ondersteunen of zelfs uit handen nemen van processen voor de klant, de overtreffende trap van outsourcing en service. Wereldwijd is ADP met een omzet van negen miljard US$ marktleider in geïntegreerde oplossingen voor salarisverwerking, personeels- en excassoadministratie en HR-vraagstukken. ADP beschikt over de (SAS70) type 2-mededeling, onontbeerlijk voor bedrijven die willen voldoen aan de Sarbanes-Oxley-wetgeving. ADP heeft daarnaast een Triple A rating. Meer informatie staat op www.adp.nl.

Dit bericht leest u online op: http://www.adp.nl/nieuws/2010/11/09-hans-jansen-benoemd-tot-commercieel-directeur-adp-nederland/