Gemeente Schermer


Aangenaam WonenPlus verwacht stormloop aan nieuwe abonnees...

Althans, als de ruim 700 aangeschreven 65 plussers uit de gemeente Schermer voordeel zien in een abonnement op Aangenaam WonenPlus. Deze organisatie helpt ouderen en mensen met een beperking met informatie, advies en allerlei klusjes in en om het huis. Dit doen zij met behulp van vele vrijwilligers. Vorige week hebben de mensen van 65 jaar en ouder een brief ontvangen van de gemeente Schermer, waarin de dienstverlening van Aangenaam WonenPlus wordt belicht.

Tot op heden zijn 80 Schermenaren abonnee. Aangenaam WonenPlus en de gemeente Schermer hopen dat door de brief mensen zich aangesproken voelen. Door lid te worden van Aangenaam WonenPlus kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De organisatie is altijd op zoek naar vrijwilligers en hoopt via de brief enkele enthousiaste nieuwe vrijwilligers te mogen begroeten.

Aangenaam WonenPlus is te bereiken maandag t/m donderdag van 09.00-12.00 uur op telefoonnummer 072-5020400, adres: Hornplein 8, 1636 XE, Schermerhorn, www.aangenaamwonenplus.nl