Politie Gelderland-Zuid

Beroving pizzakoerier mislukt

Culemborg, 14-11-2010 o Omstreeks 22.00 uur is op de Heimanslaan in Culemborg een 19-jarige pizzakoerier uit diezelfde plaats overvallen door een onbekend gebleven persoon. Er werd geen geweld gebruikt. Wel werd het slachtoffer bedreigd.

De Culemborger had op de Heimanslaan een pizza moeten bezorgen maar de bewoner op het adres bleek niets te hebben besteld. Toen de pizzabezorger terugliep naar zijn bromfiets werd hij ineens een portiek ingetrokken. De verdachte sommeerde hem zijn geld af te geven. Door de schrik liet de pizzabezorger het geld vallen. Omdat dit allemaal te lang duurde ging de overvaller er vandoor in de richting van de Ganzenbloem. De politie startte meteen een buurtonderzoek. Vandaag zal het onderzoek worden voortgezet.

Het signalement van de verdachte luidt als volgt:
* Ongeveer 1.75 mtr.

* Zwart leren schoenen met een witte tekst of versiering aan de zijkant

* Zwarte broek

* Zwarte leren jas met normale kraag

* Bivakmuts

* Sprak met buitenlands accent

Getuigen

Was u getuige van deze overval? Of hebt u rond 22.00 uur iets bijzonders opgemerkt? Neemt u dan contact op met het overvallenteam van de Politie Gelderland-Zuid op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie geven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

(14)

Laatst gewijzigd 14-11-2010 11:57 | © Regio Gelderland-Zuid |