Ten Cate NV


TenCate onderscheiden met IFAI International Achievement Award 2010 16 november 2010

TenCate Geosynthetics North America is onderscheiden met de International Achievement Award (IAA) 2010 van de Industrial Fabrics Association International (IFAI) voor het uitzonderlijke design van toepassingen van industriële weefsels. TenCate ontving een Award of Excellence in de categorie Geosynthetic Products voor het Incheon Bridge-project in Zuid-Korea, waarbij TenCate Geotube® technologie is toegepast.

Het is het zesde achtereenvolgende jaar dat TenCate Geosynthetics een IAA Award heeft gewonnen. John Henderson, directeur TenCate Geosynthetics NA, zegt: `De winnende inzending van 2010, voorgedragen door onze Aziatische collega Yee Tack Weng, onderstreept de bijzondere positie van TenCate als het erom gaat oplossingen te bieden voor kritieke projecten, waar ook ter wereld'.

De IAA competitie vond dit jaar voor de 63e keer plaats. Deelnemers werd gevraagd projecten in te dienen voor in totaal 29 categorieën. In totaal ontving de IFAI 383 inzendingen uit 13 landen. De inzendingen werden beoordeeld door deskundigen uit de industrie, redacteuren, architecten, onderwijskundigen en professionele ontwerpers die waren geselecteerd vanwege hun kennis op onderzoeks- of productgebied. De winnaars werden geselecteerd op basis van complexiteit, design, vakmanschap, uniciteit en functionaliteit.

TenCate Geosynthetics North America
Pendergrass, Georgia, USA, dinsdag 16 november 2010