Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amersfoort, 16 november 2010

NIEUWE SAMENSTELLING DYNAMIS

Naar aanleiding van de vandaag aangekondigde overname van Boer Hartog Hooft (BHH) door Colliers International heeft Dynamis besloten dat Boer Hartog Hooft niet langer onderdeel kan uitmaken van het Dynamis netwerk. De leden van Dynamis zijn unaniem van mening dat de gewijzigde scope van Boer Hartog Hooft niet past binnen het samenwerkingsverband. Dynamis voert momenteel verkennende gesprekken met potentiële partners in de regio Amsterdam.

Piet Olde Rikkert, voorzitter Dynamis: "Uiteraard vinden wij het jammer dat we de beslissing hebben moeten nemen om de samenwerking met BHH niet langer voort te zetten. Wij willen benadrukken dat het vertrek van BHH uit ons netwerk geen enkele invloed heeft op onze dienstverlening en dat onze opdrachtgevers dezelfde kracht en kwaliteit van het netwerk kunnen blijven verwachten als ze van ons gewend zijn. De kracht van Dynamis is dat we een regionale speler zijn. Onze lokale aanwezigheid met landelijke dekking, gecombineerd met een centrale aansturing en kwaliteitsborging onderscheidt ons van onze concurrenten. Deze sterke strategie zullen wij doorzetten."

Het netwerk van Dynamis bestaat nu uit 10 regionale makelaars, een nieuwe partner in Amsterdam wordt momenteel gezocht. De toegevoegde waarde van het Dynamis netwerk wordt steeds groter. Zo heeft Dynamis recent haar taxatieactiviteiten centraal gebundeld onder de naam Dynamis Taxaties. Met deze aparte entiteit, die is gevestigd in het hoofdkantoor van Dynamis te Amersfoort, wordt ingespeeld op het toegenomen belang van taxaties. Door de nauwe samenwerking met de vooraanstaande centrale researchafdeling van Dynamis is Dynamis Taxaties in staat om kwalitatief hoogwaardige taxaties af te geven. Ook de dienstverlening op het gebied van consultancy en beleggingen zal in de toekomst meer en meer centraal aangestuurd gaan worden.

Over Dynamis
Dynamis is een samenwerkingsverband van tien regionale makelaarskantoren met ruim dertig vestigingen, verspreid door heel Nederland. De kracht van het samenwerkingsverband ligt in de combinatie van regionale expertise met een onderlinge uitwisseling van de opgedane deskundigheid en ervaringen. Deze landelijke bundeling van regionale krachten vormt de toegevoegde waarde waarvan de opdrachtgever profiteert.

De Dynamis partners zijn vooraanstaande, regionaal sterke makelaars en bieden een breed pakket aan diensten aan. De activiteiten bevinden zich op het terrein van zakelijk en particulier onroerend goed, financiële dienstverlening, consultancy, taxaties en research. Het coördinatiekantoor verzorgt vanuit Amersfoort de landelijke marketing, research, centrale inkoop én taxaties.