Ingezonden persbericht



Op zaterdag 20 november 2010 verwelkomt Stichting SpijkKids op het Winkelcentrum Maaswijk Sinterklaas met zijn Zwarte Pieten gevolg. Van 11.00 - 15.00 uur zijn is het weer een compleet Pepernoten Festijn waarbij de kinderen kunnen kleuren, een - uiteraard gratis - ritje kunnen maken met de Zwarte Pieten TukTuk en heeft Sinterklaas zelfs gezorgd voor een echte zweefmolen. Alle kinderen die op het winkelcentrum komen krijgen van Zwarte Piet namens Sinterklaas een klein cadeautje, die ze gelijk kunnen gebruiken. Weet jij al wat het zou kunnen zijn. Heb je je verlanglijstje wellicht al gemaakt?? Verder heeft de Goedheiligman ook dit jaar weer zijn Zwarte Pietenband Toeternietoe meegenomen die allerlei Sinterklaas liedjes ten gehore zal brengen. Zing jij ook mee? Als Pepernoten klapstuk zijn er maar liefst twee optredens van L.O.S. die nummers gaan zingen met de kinderen van K3, Djumbo en Kus! en is er een levensgrote echte ROBOT op het winkelcentrum aanwezig waarmee jij op de foto kan gaan. (Papa's en Mama's neem je foto toestel mee)

Nadat de Sint is gearriveerd in Spijkenisse komt hij naar het Winkelcentrum Maaswijk (Hadewijchplaats Spijkenisse) waar hij dit jaar echt de tijd heeft voor de kinderen. Natuurlijk moet de Sint ook weer een keertje verder gaan, maar in principe mogen alle kinderen die dat willen, bij Sinterklaas langs op het podium om hem een tekening (die je vooraf mag maken met de Pieten!!) en/of je verlanglijstje te brengen.

Kijk voor het volledige programma op www.spijkkids.nl/sinterklaas Sinterklaas en Zwarte Piet ontmoeten jullie graag op zaterdag 20 november.