ë Horeca Expo » van 21 tot 25 november 2010 in Gent

08/11/2010 11:00

APAQ-W

de grootste horeca- en cateringbeurs van België

ontvangt onze Waalse producten !

van 21 tot 25 november 2010, van 10u30 tot 19u

in het Flanders Expo van Gent - Maaltekouter 1 - 9051 Gent

Van 21 tot 25 november, neemt het Waals Agentschap voor de Bevordering van een Kwaliteitslandbouw voor de achtste keer deel aan de grootste horeca- en cateringbeurs van België. De beurs die al aan zijn 22ste editie bezig is, trekt jaarlijks gedurende 5 dagen meer dan 60 000 bezoekers aan.

Horeca Expo brengt niet minder dan 642 exposanten samen die uit verschillende sectoren komen zoals de voedingsector, de inrichting, de versiering, de textiel of ook nog de volksgezondheid. De beurs is met andere woorden een perfecte gelegenheid voor de Waalse ondernemingen die uit de landbouw- en voedingssector komen, om een plaats binnen het Vlaamse Horecamarkt te veroveren.

Tussen de 15 Waalse exposanten die de APAQ-W op zijn stand van 200m² (Hall 8, stand 8227) heeft, is het zeker de moeite waard om la Bleue des Prés, Varkensvlees Porc Fermier of Colombus, kazen uit Rochefort, eieren Colombus, ijs Gilfi- en niet te vergeten de vereniging van Herve kaasmakers en die van de Ardense Ham te citeren. Beide gelden als echte boegbeelden van de Waalse landbouw en genieten van Europese herkomstbenamingen : de eerste als Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB), en de tweede als Beschermde Geografische Aanduiding (BGA).

De beurs biedt onder andere : de laatste ontwikkelingen en trends van de markt, kookdemonstraties, recepten, restauratie, prestigieuze wedstrijden, colloquia,- en dat alles in een professionele, innoverende en kwalitatieve sfeer !

Om meer informatie over de Waalse exposanten te krijgen, kunt u het professioneel magazine voor de Horeca magazine (nummer van November) met een speciale reportage over Lekker Waals consulteren.

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel