Ingezonden persbericht


Utrecht, 18 november 2010

Spatels & Stiletto's
'160 onweerstaanbare recepten om jezelf - en anderen - mee te verwennen!'

Spatels & Stiletto's
Auteur: Ravinder Bhogal
Gebonden, 304 pagina's
ISBN 978 90 215 4901 9
Prijs: ¤ 27,50

Verschijningsdatum:
21 november 2010

Of je nu een diva, dondersteen of carrièretijger bent, Spatels & Stiletto's is je nieuwste beste vriendin in de keuken. In dit prijswinnende debuutkookboek van foodie fashionista Ravinder Bhogal vind je meer dan 160 verleidelijke recepten. Voor laptop lunches, stevige ontbijtjes na een avondje doorzakken of, na iets te heftig shoppen, éven met de hand op de knip...

Al je geld uitgegeven aan een nieuwe Birkin-lookalike-tas of die prachtige Manolo Blahniks? Tover dan een frisse pasta op tafel van ingrediënten die je nog in de kast hebt liggen. Net gedumpt door je vriend? Verzacht de klap met een luchtige cheesecake. Trouwens, ook als je wél schoonouders hebt, doorsta je die ongemakkelijke bezoekjes glansrijk met Bhogals versie van Meet the Parents: met véél martini's en allerhande snaaihapjes. Zonder moeite toch de perfecte gastvrouw!

Lekkere lichte recepten, een scheutje glamour en een vette knipoog. Ravinder Bhogal houdt maar van een ding meer dan van eten: schoenen, en dan vooral van die torenhoge! Geen wonder dat Gordon Ramsay haar verkoos tot 'veelbelovendste ster' in The F Word... Toch zijn het vooral vrouwen die met de sexy en getalenteerde Britse van Indiase afkomst weglopen. Want willen we niet allemaal zo stylish en zelfverzekerd de wereld in stappen?

Ravinder helpt je op weg. Niet alleen geeft ze het humoristische en vrouwelijke voorbeeld in Spatels & Stiletto's - dat hartstikke mooi en hip is gefotografeerd en vormgegeven -, slank, lekker en klaar in een handomdraai zijn ook de basis van haar recepten. Of je nu paella, kipsaté, balsamico-asperges, risotto of een van die vele lekkere zoetigheden uit je mouw schudt. Zodat je alle tijd hebt voor werk, sport, vrienden, uitgaan, daten en meer. Kortom, om je Louboutins of Miu Miu's - check Ravinders cover - de wereld buiten je keuken te laten zien.

Ravinder Bhogal is een Engelse tv-chef, culinair schrijfster, journaliste en styliste. Vorig jaar veroverde haar debuutkookboek een tweede plaats bij de Gourmand World Cookbook Awards.


Ingezonden persbericht