Racen leer je niet in één dag. Racen leer je bij Bleekemolens Racing School Leer het 'racevak' van Michael, Sebastiaan en Jeroen Bleekemolen

Het aantal overwinningen dat Michael, Sebastiaan en Jeroen Bleekemolen tijdens hun racecarrière hebben geboekt, is niet meer te tellen. Dat zij in al die races een enorme hoeveelheid ervaring hebben opgedaan, spreekt voor zich. Deze ervaringen delen zij vanaf 21 november met de cursisten van Bleekemolens Racing School.

In de wintermaanden, als het raceseizoen stil ligt, bereiden coureurs en coureurs in spé zich bij Bleekemolens Racing School voor op een nieuw autosportseizoen. Op Circuit Park Zandvoort leren zij de ideale lijn, rem-, stuur- en schakeltechnieken en over het opvangen van onder- en overstuur. Ook worden er driftonderdelen afgewerkt om de algehele wagenbeheersing te verbeteren en worden er diverse korte races gehouden.

Slagingspercentage van 98%
Michael Bleekemolen: "Racen leer je niet in één dag. Racen leer je ook niet in vier dagen. Goed leren racen is een voortdurend proces. Tijdens elke race leer je weer bij. Maar tijdens de vierdaagse racecursus die wij organiseren, kunnen wij onze cursisten wel de nodige basiskennis bijbrengen. Basiskennis waarmee zij vol vertrouwen kunnen deelnemen aan het officiële KNAF licentie-examen. Niet voor niets kent onze raceopleiding een slagingspercentage van maar liefst 98%."

Verbeter wagenbeheersing
De racecursussen van Bleekemolens Racing School zijn niet alleen bedoeld voor (potentiële) coureurs, maar ook voor automobilisten die hun auto tot in de perfectie willen leren beheersen. Michael Bleekemolen: "Sommige deelnemers aan onze racecursus gaan na het behalen van de licentie ook echt racen. Maar andere cursisten doen mee omdat ze simpelweg hun wagenbeheersing willen verbeteren."

Ervaren coureurs eveneens welkom
Ook ervaren coureurs, die beseffen dat ze de 'finishing touch' nog missen, zijn bij Bleekemolens Racing School aan het juiste adres. De toerwagencursus 'Master Class' is perfect geschikt voor coureurs die hun racevaardigheden verder willen verbeteren zodat ze in de voorste gelederen kunnen meestrijden. Maar ook voor coureurs die alvast 'warm willen draaien' voor het komende raceseizoen. Tevens is de cursus de perfecte voorbereiding op het KNAF licentie-examen.

Driftcursus
Naast de befaamde raceopleiding organiseert Bleekemolens Racing School ook een tweedaagse driftcursus. Hierbij ligt de nadruk op totale wagenbeheersing en om de auto zo lang mogelijk in een gecontroleerde drift te houden.

Advies
Veel cursisten van Bleekemolens Racing School zijn er nog niet aan toe een eigen cursusauto te kopen of hebben te weinig tijd om de cursuswagen te onderhouden. Er bestaan diverse mogelijkheden om een geschikte, veilige cursusauto te huren of een kant en klare cursuswagen te kopen. Bleekemolens Racing School kan hierbij adviseren.

Extra info
Meer informatie over Bleekemolens Racing School vindt u op www.raceplanet.nl. Maar u kunt ook, geheel vrijblijvend, contact opnemen met Bleekemolens Racing School, telefoon 023-5740 790.

De data voor de komende racecursus zijn:

zondag 21 november 2010 + zondag 28 november 2010 + zondag 12 december 2010 + zondag 19 december 2010

Bleekemolen Racing School
Burg. van Alphenstraat 108

2041 KP ZANDVOORT