Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, maandag 15 november 2010


- Persbericht-

De Volkskrant op zondag: Bezuinigen doe je zo!

Het kabinet-Rutte heeft zijn snijplannen bekend gemaakt. De kunsten, het natuurbehoud, en de ontwikkelingshulp wordt aangeslagen. Ook de gemeentes moeten eraan geloven. Maar is bezuinigen alleen kommer en kwel of biedt het ook nieuwe kansen? Vier wethouders van de grote steden spreken op zondag 21 november in de Rode Hoed over de dilemma's en de mogelijkheden van een kleiner budget. Met Lodewijk Asscher (Amsterdam, PvdA), Sander Dekker (Den Haag, VVD), Jantine Kriens (Rotterdam, PvdA) en Mirjam de Rijk (Utrecht, GroenLinks).

Gespreksleiding Remco Meijer en Martin Sommer.

Organisatie: De Volkskrant in samenwerking met de Rode Hoed. Datum: zondag 21 november. Aanvang: 16.00 uur, café open 15.00 uur. Kaarten ¤ 5,00 en ¤ 4,00 (CJP/studenten/Stadspas/65+) online via www.rodehoed.nl en aan de kassa. Informatie: www.rodehoed.nl en (020) 638 56 06.

De Rode Hoed is een centrum voor discussie, reflectie en verdieping. Maatschappelijke vraagstukken op het snijvlak van cultuur, economie en politiek worden aan de orde gesteld in onze debatten, lezingen en symposia. De Rode Hoed is gevestigd aan Keizersgracht 102 te Amsterdam. Voor meer informatie kijk op www.rodehoed.nl.


- Einde persbericht-