Irene Moors reikt castalbum uit aan de cast van Petticoat

21/11/2010 12:21

Joop van den Ende Theaterproducties

Irene Moors heeft vandaag het castalbum van Petticoat aan Chantal Janzen, Freek Bartels en de rest van de cast uitgereikt. Met koffie en oer-Hollandse koek wachtte de presentatrice de nietsvermoedende cast op bij de Petticoatbus. Op het album staan 24 nummers uit de show, inclusief twee bonustracks en een exclusieve Bonus DVD met daarop de compilatie van 'Backstage bij Petticoat', een minifilm en de trailer van Petticoat.

De presentatrice van het tv-programma 'Life4You' overhandigde het eerste exemplaar aan de hoofdrolspelers. Irene Moors: "Ik heb ontzettend gelachen en meegehuild bij Petticoat. Het is een onvergetelijke voorstelling die je meeneemt naar een heerlijke Hollandse tijd." Naast Chantal en Freek bestaat de cast onder anderen uit Hajo Bruins, Marjolijn Touw, Kees Boot, Mike Weerts en Roon Staal. Lang hebben ze naar dit moment toegeleefd. Chantal Janzen (die de rol van Pattie speelt): "Het voelt als een feestje om dit castalbum in ontvangst te mogen nemen. We hebben er met zijn allen hard aan gewerkt en het resultaat mag er zijn: het ziet er geweldig uit! Voor Pattie is dit een droom die uitkomt."

Op het castalbum van Petticoat zijn nummers te horen als 'Jij', 'Er moet toch meer zijn', 'Petticoat! Petticoat!' en 'Mam, weet je nog'. Brigitte Heitzer (All Shook Up - Love Me Tender en Evita) is de vaste invalster van Chantal en is met twee nummers ook te horen op het album. Het castalbum is vanaf woensdag verkrijgbaar bij de theatershop, via de website www.musicals.nl te bestellen en vanaf vrijdag ligt het in de winkel.

Petticoat is de nieuwe Nederlandse musical van Joop van den Ende Theaterproducties, gemaakt door het team van Ciske de Rat - de Musical en met muziek van Henny Vrienten. De humoristische en ontroerende voorstelling gaat over de Groningse Patricia (Pattie) Jagersma en is de grootste reizende musical van Nederland. Van 24 november tot en met 4 december 2010 is deze voorstelling te zien in Theater Heerlen. Wegens grote belangstelling is er een extra matineevoorstelling gepland op 4 december om 15.00 uur. In de kerstperiode (15 december 2010 tot en met 9 januari 2011) is de succesvolle productie te zien in het World Forum Theater Den Haag.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

http://www.musicals.nl