Antje Monteiro nieuwe Killer Queen in We Will Rock You

21/11/2010 17:47

Joop van den Ende Theaterproducties

Antje Monteiro zal vanaf januari 2011 de rol van Killer Queen gaan vertolken in de QUEEN rockmusical We Will Rock You in het Beatrix Theater in Utrecht. Antje start morgen met de repetities voor de rol die zij overneemt van Pia Douwes. Antje zal in haar rol als Killer Queen onder andere de legendarische hits 'A Kind of Magic' en 'Another One Bites The Dust' brengen. Pia zal zich gaan voorbereiden op haar rol als Maria Callas in het toneelstuk Master Class.

Antje's eerste grote hoofdrol was in de Joop van den Ende Theaterproductie Aida als Amneris. In 2002 werd ze voor deze rol genomineerd voor een John Kraaijkamp Musical Award voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol. Antje begon haar carrière bij Jeans en toerde daarmee 2 jaar langs de theaters. Verder is ze te zien geweest in de producties Sesamstraat Live, Musicals in Ahoy, Bernstein concerten en Cats. Op televisie presenteerde ze het KRO's muziekprogramma Het Gevoel Van..en heeft met een theaterversie hiervan de Nederlandse theaters bezocht. In 2009 verscheen haar eigen Nederlandstalige album100% Antje.

We Will Rock You ging in aanwezigheid van QUEEN legendes Brian May en Roger Taylor op 3 september 2010 in première in het Beatrix Theater Utrecht. We Will Rock You vertelt het verhaal over jongeren die vechten voor hun eigen rechten, voor hun individualiteit en voor hun liefde voor muziek. De 25 legendarische nummers van QUEEN, waaronder 'We Are The Champions', 'Bohemian Rhapsody' en 'A Kind Of Magic', staan samen met de spectaculaire decors, de liefde, de humor en de uitdagende kostuums voor een volledig nieuwe musicaldimensie.

De musical is exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht. Voor meer informatie: www.wewillrockyou.nl





http://www.musicals.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie/