Nieuw boek: Van Yab Yum naar Dim Sum


Uitdagende visies op de bouw-, installatie- en vastgoedsector in 2025

DEN HAAG, 20101121 -- Op 25 november verschijnt het boek Van Yab Yum naar Dim Sum; uitdagende visies op de bouw-, installatie- en vastgoedsector in 2025. De sector staat aan de vooravond van grote veranderingen. Dit boek laat zien welke ontwikkelingen gaande zijn en hoe organisaties daarop in kunnen spelen. Het boek is geschreven door Marjet Rutten en voor 39 euro te koop op www.debouwin2025.nl.

Ontwikkelingen op het gebied van economie, demografie, sociale zaken, technologie en natuur en milieu zorgen ervoor dat de bouw-, installatie- en vastgoedsector er in 2025 definitief anders uitziet. Van Yab Yum naar Dim Sum licht de ontwikkelingen toe en geeft voorbeelden van hoe andere organisaties op die ontwikkelingen inspelen.
Van Yab Yum naar Dim Sum is geen wetenschappelijk betoog, maar een praktisch boek waar honderden mensen aan meewerkten. Zij gaven hun visie, droegen ideeën aan en deelden hun verwachtingen. Jonge, aanstormende talenten net zo goed als oude rotten in het vak. Doel is om te inspireren.
Het boek is tot stand gekomen dankzij de bijdrage van meer dan 40 sponsoren waaronder vele grote gerenommeerde partijen en brancheorganisaties die allemaal van mening zijn dat het anders kan en moet.

Voor wie?
Van Yab Yum naar Dim Sum is bedoeld voor overheden, ontwikkelaars, corporaties, bouwers, brancheverenigingen, adviseurs, toeleveranciers en alle andere partijen betrokken bij de branche voor wie het van cruciaal belang is om verder vooruit te kijken dan naar de dag van morgen.

Over Marjet Rutten
Marjet Rutten begon haar carrière in de bouw in 1998 als marketingmanager voor de bouwtoelevering. Eind 2001 was zij medeoprichter van BouwKennis en in 2006 zette zij het Duitse BauInfoConsult op. Sinds 2009 werkt ze als zelfstandig adviseur. In die rol ondersteunt ze organisaties in de bouw-, installatie- en vastgoedsector bij hun marketing- en innovatiebeleid, treedt zij op als spreker en begeleidt ze management workshops.

Gegevens
Titel: van Yab Yum naar Dim Sum
Subtitel: uitdagende visies op de bouw-, installatie- en vastgoedsector in 2025
Auteur: Marjet Rutten
Uitgever: Constructief
ISBN: 978-90-815838-1-7
Bruto verkoopprijs: ¤ 39
Verkrijgbaar bij: www.debouwin2025.nl en iedere (online) boekhandel in Nederland

Ingezonden persbericht