Gemeente Smallingerland


Ondernemersprijs en Startersprijs 2010

De Ondernemersprijs van Smallingerland wordt dit jaar voor de derde keer uitgereikt. In 2006 en in 2008 werd deze prijsuitreiking ook al georganiseerd. De verkiezing en prijsuitreiking vindt dit jaar plaats op donderdag 25 november a.s. vanaf 15.00 uur in schouwburg De Lawei in Drachten.
Iedere ondernemer die in Smallingerland gevestigd is kan meedoen. De enige voorwaarde is dat u trots bent op wat u als ondernemer doet en dat graag aan anderen wilt laten zien en wilt vertellen. Voorwaarde voor deelname is dat de onderneming een gezonde bedrijfsvoering kent en een onbesproken staat van dienst heeft. Stichtingen, verenigingen en (semi)overheidsinstellingen zijn uitgesloten van deelname.

Startersprijs
Evenals in 2008 is er bij deze derde editie wederom de Startersprijs Smallingerland. Iedere ondernemer die korter dan twee jaar in het handelsregister van de Kamer van Koophandel staat ingeschreven kan aan deze verkiezing meedoen. De jury is vooral geĂŻnteresseerd in het ambitieniveau, het bedrijfsplan en de groeipotentie.

De jury
De jury bestaat uit voorzitter Bert Middel, burgemeester van Smallingerland, en de juryleden Bejanne Hobert, algemeen directeur ROC Friese Poort, en Douwe Offringa, voorzitter vanTa Wolfeart. De jury beoordeelt alle inzendingen en selecteert per categorie drie bedrijven die genomineerd worden voor deelname aan de verkiezing. Tijdens die verkiezing bepalen jury en publiek wie per onderdeel de uiteindelijke winnaar wordt.

Meedoen begint met het invullen van het inschrijfformulier. U kunt ook een ondernemer voordragen voor de Ondernemersprijs- of Startersprijs Smallingerland. Let op: deelnameformulieren voor beide prijzen moeten uiterlijk 10 oktober a.s. binnen zijn.

Op deze flyer kunt u alle informatie over de Ondernemersprijs en Startersprijs nog eens nalezen.