Gemeente Echt-Susteren


Gemeente organiseert businessmeeting voor bedrijfsleven

Informatieve en informele bijeenkomst op 25 november

Â

Hoe goed onze digitale netwerken tegenwoordig ook zijn, zaken doen we nog steeds het best wanneer we elkaar in levende lijve ontmoeten. Daarom nodigt de gemeente Echt-Susteren alle bedrijven uit onze gemeente graag uit voor een informatieve netwerkbijeenkomst voor bedrijven op 25 november a.s. Deelnemen? Meld u dan aan via bedrijfscontactpunt@echt-susteren.nl

Â

De avond kent een informatief en een informeel gedeelte. Het informatieve deel bestaat uit twee presentaties. Spreker Roel Geys presenteert zijn visie op de voordelen van de omgevingsvergunning voor bedrijven en een vertegenwoordiger van de Kamer van Koophandel geeft informatie over nieuwe regelingen en subsidies op het gebied voor innovatie. Onderwerpen waar u als bedrijf uw voordeel mee kunt doen! Vervolgens ontmoeten we elkaar in een wat meer informele setting.

Â

U heeft uw uitnodiging afgelopen week per brief ontvangen. We hebben al een mooi aantal aanmeldingen ontvangen, dus aarzel niet te lang en schrijf u in! Dat kan voor maandag 21 november via het e-mailadres bedrijfscontactpunt@echt-susteren.nl. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze bedrijfscontactfunctionaris, Chrit Coenen.