Gemeente Diemen


Lintje voor dhr. Verdonk

Op donderdag 25 november jl. heeft burgemeester Amy Koopmanschap van Diemen de versierselen van het lidmaatschap van de Orde van Oranje-Nassau opgespeld bij
dhr. P. (Piet) Verdonk.

Ze deed dat bij gelegenheid van de jaarvergadering van de afdeling Diemen van de PCOB, waarvan de heer Verdonk al vele jaren voorzitter is.

De heer Verdonk ontving de koninklijke onderscheiding voor zijn jarenlange belangeloze inzet als voorzitter van de PCOB Diemen. Onder zijn leiding groeide de afdeling van 52 naar ruim 700 leden en is de bond een serieuze partner in de belangenbehartiging voor ouderen in Diemen. Naast zijn bestuursfunctie heeft de heer Verdonk ook vele concrete activiteiten voor de bond ontplooid. Verder was hij een aantal jaar voorzitter van de kerkenraad van de gereformeerde kerk, eerst in de Watergraafsmeer en later in Diemen. Tot slot is hij ook een van de drijvende krachten achter de kring van militaire veteranen in Diemen. De grote waardering voor al die maatschappelijke bijdragen krijgt nu vorm in de Koninklijke Onderscheiding.

Lintje dhr.Verdonk

---